Articol scris de Viviana Moraru
Carlo Ancelotti nu este sigur că se poate baza pe serviciile lui Toni Kroos în returul cu PSG de pe Bernabeu, o decizie în acest sens se va lua înainte de începerea meciului. Real Madrid suferă în compartimentul de mijloc, iar o eventuală indisponibilitate a lui Kroos îi va da bătăi de cap lui Ancelotti, care nu se poate baza nici pe unul dintre titularii de bază, Casemiro, suspendat după acumularea de cartonașe galbene.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 18 ORE
Lipsa potențială a lui Kroos din primul 11 ar însemna faptul că Luka Modric este singurul jucător disponibil din linia de mijloc clasică a Realului, Fede Valverde urmând să-l înlocuiască pe Casemiro. Toni Kroos a lipsit și din victoria la scor a Realului de sâmbătă seară, 4-1 cu Real Sociedad. În acea partidă, germanul a fost înlocuit în primul 11 de Eduardo Camavinga, francezul de 19 ani marcând și un gol.
În același meci, Dani Ceballos l-a înlocuit pe Modric în minutul 82 și este de așteptat ca acesta să fie una dintre opțiunile lui Ancelotti pentru linia de start împotriva lui PSG, în cazul lipsei lui Kroos.

"Orice jucător care nu este 100% nu poate juca astfel de partide"

Carlo Ancelotti a declarat înaintea partidei de miercuri seara, că nicio decizie nu s-a luat în privința lui Kroos, însă acesta este decis să nu riște dacă jucătorul nu este refăcut complet: "Dacă voi considera că Toni Kroos este 100% refăcut, va juca. Dacă voi considera că este 95%, atunci nu va juca", a declarat managerul italian.
În atac, lucrurile par mult mai clare, cu Vinicius și Benzema apți și cel mai probabil titulari. În privința celui de-al treilea atacant, Ancelotti va avea de ales între Rodrygo și Asensio, cel din urmă fiind cel care a bifat și partida tur.
Prima manșa a confruntării dintre PSG și Real Madrid a fost decisă de un gol venit târziu din partea lui Kylian Mbappe, însă trupa antrenată de Mauricio Pochettino a dominat partida, Thibaut Courtois apărând și un penalty în fața lui Messi.
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
20/05/2022 LA 14:16
Liga Campionilor UEFA
"Mbappe sau un nou trofeu Champions League?". Ce a răspuns Carlo Ancelotti
19/05/2022 LA 13:33