Carlo Ancelotti a susținut astăzi conferința de presă premergătoare ultimei partide din La Liga, cea contra lui Betis, dar antrenorul italian nu a fost ocolit de întrebările legate de finala de pe 28 mai, de la Paris.
La finalul săptămânii viitoare, Real Madrid o va întâlni în ultimul act al UEFA Champions League pe Liverpool, echipă pe care a mai întâlnit-o de două ori în finala acestei competiții.
Încă de pe acum, Carlo Ancelotti a declarat că știe deja ce prim 11 va folosi în marea finală, singurul semn de întrebare fiind legat de cine va decide partida: jucătorii pe care se va baza din primul minut sau pe cei pe care îi va introduce pe parcurs:
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
"Nu am nicio îndoială legată de primul 11 pe care îl voi folosi la Paris. Singura nelămurire este legată de cine va fi mai important. Cei care vor începe sau cei care vor termina partida", a declarat Ancelotti.
Citește și:

Liverpool-Real Madrid, finala acestui sezon de UEFA Champions League

Pe 28 mai, la Paris, pe Stade de France, Liverpool și Real Madrid se vor întâlni în ultimul act din UEFA Champions League. Este pentru a treia oară când cele două se întâlnesc în marea finală. Prima oară, pe vremea când competiția se numea Cupa Campionilor Europeni, Liverpool o învingea pe Real Madrid în finala din 1981, scor 1-0, chiar la Paris, dar pe Parc des Princes.
În 2018, cele două s-au întâlnit din nou în finală, la Kiev. Atunci, ultimul act a fost câștigat de Real Madrid cu scorul de 3-1, într-o partidă în care Karius, portarul lui Liverpool, a făcut două gafe uriașe.
Dacă Real Madrid este deja campioană de câteva etape, Liverpool nu a avut deloc un program relaxat înaintea finalei de la Paris. Echipa lui Jurgen Klopp a cucerit și FA Cup între timp, iar acum se pregătește pentru ultima etapă din Premier League, având încă șanse la titlu.
În cazul unei victorii cu Wolverhampton, Liverpool are nevoie de o mână de ajutor din partea lui Aston Villa, care va juca pe terenul celor de la Manchester City.
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28
Liga Campionilor UEFA
Toni Kroos a dezvăluit de ce s-a enervat după finala UCL: "Nu dau doi bani pe asta într-o finală"
01/06/2022 LA 10:20