Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti știe deja ce prim 11 va alinia la Paris! Care este singurul semn de întrebare legat de finală

Alex Masgras

Publicat 19/05/2022 la 15:44 GMT+3

Carlo Ancelotti este extrem de încrezător înaintea finalei UEFA Champions League de la Paris, acolo unde Real Madrid o va întâlni pe Liverpool.

Carlo Ancelotti: Real Madrid wird mein letzter Klub

Credit imagine: Getty Images

Carlo Ancelotti a susținut astăzi conferința de presă premergătoare ultimei partide din La Liga, cea contra lui Betis, dar antrenorul italian nu a fost ocolit de întrebările legate de finala de pe 28 mai, de la Paris.
La finalul săptămânii viitoare, Real Madrid o va întâlni în ultimul act al UEFA Champions League pe Liverpool, echipă pe care a mai întâlnit-o de două ori în finala acestei competiții.
Încă de pe acum, Carlo Ancelotti a declarat că știe deja ce prim 11 va folosi în marea finală, singurul semn de întrebare fiind legat de cine va decide partida: jucătorii pe care se va baza din primul minut sau pe cei pe care îi va introduce pe parcurs:
"Nu am nicio îndoială legată de primul 11 pe care îl voi folosi la Paris. Singura nelămurire este legată de cine va fi mai important. Cei care vor începe sau cei care vor termina partida", a declarat Ancelotti.
Citește și:

Liverpool-Real Madrid, finala acestui sezon de UEFA Champions League

Pe 28 mai, la Paris, pe Stade de France, Liverpool și Real Madrid se vor întâlni în ultimul act din UEFA Champions League. Este pentru a treia oară când cele două se întâlnesc în marea finală. Prima oară, pe vremea când competiția se numea Cupa Campionilor Europeni, Liverpool o învingea pe Real Madrid în finala din 1981, scor 1-0, chiar la Paris, dar pe Parc des Princes.
În 2018, cele două s-au întâlnit din nou în finală, la Kiev. Atunci, ultimul act a fost câștigat de Real Madrid cu scorul de 3-1, într-o partidă în care Karius, portarul lui Liverpool, a făcut două gafe uriașe.
Dacă Real Madrid este deja campioană de câteva etape, Liverpool nu a avut deloc un program relaxat înaintea finalei de la Paris. Echipa lui Jurgen Klopp a cucerit și FA Cup între timp, iar acum se pregătește pentru ultima etapă din Premier League, având încă șanse la titlu.
În cazul unei victorii cu Wolverhampton, Liverpool are nevoie de o mână de ajutor din partea lui Aston Villa, care va juca pe terenul celor de la Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo