Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a spus Carlo Ancelotti despre "Marele Karim", la finalul partidei cu Chelsea: "Nu am cuvinte"

Alex Masgras

Publicat 07/04/2022 la 01:24 GMT+3

Real Madrid a câștigat partida tur din sferturile de finală de pe terenul lui Chelsea, scor 3-1. La finalul meciului de pe Stamford Bridge, Carlo Ancelotti a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Karim Benzema, autorul celor trei goluri marcate de către liderul din La Liga.

Karim Benzema of Real Madrid celebrates after scoring their team's first goal during the UEFA Champions League Quarter Final Leg One match between Chelsea FC and Real Madrid at Stamford Bridge on April 06, 2022 in London, England. (Photo by Matthew Lewis

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a făcut un prim pas foarte important pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 3-1 pe Stamford Bridge în fața lui Chelsea. Karim Benzema a reușit un hat-trick, în timp ce pentru gazde a marcat Kai Havertz.
La finalul duelului de la Londra, Carlo Ancelotti, tehnicianul madrilenilor, a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului francez. După cele trei goluri marcat în returul cu PSG de luna trecută, Benzema a avut o nouă prestație magnifică:
"Benzema se remarcă la goluri, dar ajută foarte mult în jocul echipei. E foarte greu să îl marchezi, se mișcă foarte mult pe teren. Am avut curaj și am profitat de faptul că atacanții noștri au avut o noapte ideală. Vinicius, Karim și Valverde au ajutat foarte mult pe tranziție. Plănuim să facem un meci asemănător și pe Bernabeu.
Încă sunt precaut, da. Cred că Chelsea nu a putut să își arate cea mai bună versiune din cauza jocului nostru, dar fotbalul se schimbă foarte repede", a declarat Carlo Ancelotti la finalul partidei.
Citește și:

Carlo Ancelotti: "I-am spus: «Grăbește-te sau nu poți juca»"

După o nouă prestație de excepție a lui Benzema, Carlo Ancelotti a glumit la finalul partidei și a povestit cum atacantul francez nu își găsea legitimația pentru a putea intra în stadion:
"Înaintea partidei, Benzema nu își găsea legitimația pentru a intra în stadion. I-am spus: «Grăbește-te sau nu poți juca». Apoi, din fericire, Karim a găsit legitimația.
Cum să îl descriu pe Benzema? Nu am cuvinte (râde), Aș spune Marele Karim", a spus Ancelotti pentru Amazon Prime la finalul partidei.
Returul dintre Real Madrid și Chelsea va avea loc săptămâna viitoare, pe Santiago Bernabeu. Madrilenii vor să își ia revanșa în fața lui Chelsea, după ce sezonul trecut au fost eliminați de echipa londoneză în semifinalele UEFA Champions League.
Pentru Real urmează sâmbătă duelul din La Liga de pe teren propriu cu Getafe, în timp ce Chelsea va juca în weekend pe terenul lui Southampton.
Southampton-Chelsea se joacă sâmbătă de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League 8, 9, 10 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo