CFR Cluj a avut mari probleme, marți seara, în returul dublei din turul 1 preliminar al Champions League, în compania celor de la Borac Banja Luka. Ardelenii au s-au calificat cu mari emoții, după prelungiri, cu un gol marcat de Chipciu, în minutul 118, după ce gazdele egalaseră situația la general.
Deoarece din acest sezon nu se mai aplică regula golului marcat în deplasare, meciul a ajuns la cele două reprize de prelungiri regulamentare, în urma scorului general de 3-3. S-a jucat într-o singură direcție în prelungiri. Gazdele au cedat complet posesia, vizibil epuizate fizic, ardelenii reușind să profite de această cădere în minutul 118.
Alexandru Chipciu a primit o pasă la 25 de metri, de unde a șutat cu stângul, reușind să îl învingă pe Cetkovic, rămas spectator. CFR Cluj s-a calificat in extremis, urmând să joace în turul următor cu echipa Lincoln Red Imps (Gibraltar), după ce campioana Gibraltarului a trecut de Fola Esch (Luxemburg), scor 7-2 la general.
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 5 ORE

Cine e Lincoln Red Imps, adversara lui CFR Cluj din turul 2 preliminar din UEFA Champions League

Lincoln Red Imps a obținut o calificare en-fanfare în turul al doilea preliminar al UEFA Champions League, trimițând un semnal de alarmă important pentru CFR Cluj, care a trecut de Borac Banja Luka cu emoții. Înființat în 1976, Lincoln Red Imps a cucerit 24 de titluri în Gibraltar, dintre care 14 titluri consecutive, în perioada 2003 – 2016.
Campioana Gibraltarului joacă meciurile de pe teren propriu pe Victoria Stadium, o arenă cu gazon artificial și o capacitate de 5.000 de locuri, unde se joacă toate meciurile din primele două ligi interne. Chiar dacă victoria cu Fola Esch este spectaculoasă, trupa lui Șumudică nu ar trebui să aibă probleme cu Lincoln Red Imps, care are un lot cotat la doar 1, 18 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.
Meciurile din turul 2 preliminar al UEFA Champions League se dispută pe 20/21 iulie și 27/28 iulie.
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
IERI LA 11:32
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20