Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Champions League 2021 | Victorii pentru Liverpool, Man City, Real Madrid! PSG, debut sub așteptări. Rezultatele serii

Alex Masgras

Actualizat 16/09/2021 la 00:01 GMT+3

Prima etapă din UEFA Champions League a continuat în această seară, cu meciuri precum Inter - Real Madrid, Liverpool - AC Milan și Manchester City - Leipzig.

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 15: Jordan Henderson of Liverpool celebrates with teammates Joe Gomez and Andrew Robertson after scoring their side's third goal during the UEFA Champions League group B match between Liverpool FC and AC Milan at Anfield on

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / S-au încheiat toate meciurile din a doua zi de UEFA Champions League.
  • Atletico Madrid - FC Porto 0-0
  • Club Brugge - PSG 1-1. Herrera deschide scorul pe Jan Breydel Stadion în Brugge din pasa lui Mbappe | Vanaken egalează pentru gazde în minutul 27 după o acțiune superbă și câteva încurcături în defensiva parizienilor.
Mbappe iese de pe teren accidentat, în locul lui intră Icardi.
  • Inter - Real Madrid 0-1. Madrilenii deschid scorul în minutul 90 prin Rodrygo!
  • Liverpool - AC Milan 3-2. Alexander Arnold deschide scorul pe Anfield (balonul a ricoșat din Tomori)! Salah ratează un penalty în minutul 14! Același Salah se revanșeză și egalează în minutul 49. Pentru Cormorani înscrie și Henderson în minutul 69 | Rebic egalează pe Anfield în minutul 42, iar Diaz face 1-2 două minute mai târziu!
  • Manchester City - RB Leipzig 6-3. Ake înscrie în minutul 17 și le aduce pe gazde în avantaj, iar Mukiele înscrie în proproa poartă, avantajul gazdelor dublându-se. Mahrez înscrie și el din penalty chiar înainte de pauză. Grealish marchează în minutul 56 pentru gazde, iar Cancelo înscrie și el în minutul 75! Gabriel Jesus duce avantajul cetățenilor la o diferență de 3 goluri în minutul 86 | Nkunku reuștește tripla pentru RB Leipzig (42, 51 și 74).
  • Sporting - Ajax 1-5. Marcatori pentru gazde (Paulinho în minutul 33). Marcatori pentru oaspeți (Haller în minutele 2, 9, 52 și 63, Berghuis în minutul 39).
UPDATE / Mauricio Pochettino trimite în teren tripla de aur: Messi, Neymar, Mbappe, în meciul cu Club Brugge!
UPDATE / Au început primele meciuri ale serii în UEFA Champions League: Beșiktaș - Borussia Dortmund și Sheriff Tiraspol - Șahtior Donețk!
S. Tiraspol - Șahtior Donețk 2-0. Gazdele au deschis scorul prin Traore în minutul 16, iar în minutul 62, Yansane a majorat avantajul gazdelor. Aceasta este prima victorie a unei echipe din Moldova în UEFA Champions League.
Beșiktaș - Borussia Dortmund 1-2. Oaspeții au deschis scorul prin Bellingham în minutul 20, iar Haaland a majorat avantajul în minutul 45+3 din pasa lui Bellingham! Pentru Haaland, acesta a fost golul cu numărul 21 pentru el în UCL în doar 17 apariții.
Montero înscrie și el pentru gazde, care a avut o mulțime de ocazii pe durata partidei.
Știre inițială
Ieri seară a început un nou sezon de UEFA Champions League. Cea mai mare surpriză a fost produsă de Young Boys Berna, cea care a reușit să o învingă pe Manchester United în ultimul minut al întâlnirii. Barcelona nu a putut face față pe teren propriu în partida cu Bayern, Chelsea a câștigat la limită partida cu Zenit, iar echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a fost pe cale să obțină o victorie mare în ultimele minute ale meciului cu Benfica. Toate rezultatele de ieri pot fi găsite aici.
În această seară, prima etapă din UEFA Champions League continuă, fiind programate alte opt partide.

Liverpool-AC Milan, reeditarea finalelor din 2005 și 2007

Pe Anfield este programată astăzi reeditarea finalelor din 2005 și 2007 ale UEFA Champions League. Cormoranii s-au impus în finala memorabilă de la Istanbul la loviturile de departajare, revenind de la 3-0 la pauză. Doi ani mai târziu, AC Milan și-a luat revanșa la Atena, câștigând finala cu scorul de 2-1.
Astăzi lucrurile stau diferite, AC Milan revenind în competiție pentru prima oară din sezonul 2013/14, atunci când a fost eliminată în optimi de Atletico Madrid, altă echipă care face parte din această grupă.
Cele două echipe au un început foarte bun în campionatele interne, fără înfrângere în primele etape ale noului sezon. Chiar și în aceste condiții, echipa lui Jurgen Klopp pleacă favorită în meciul de pe Anfield, plecând la drum în acest sezon să se lupte pentru primul loc al grupei, într-o luptă în care se va implica și Atletico Madrid.
Pentru Milan vor lipsi Ibrahimovic, Bakayoko și Krunic, accidentați în victoria din weekend în fața celor de la Lazio, în timp ce Jurgen Klopp nu se va putea baza pe Firmino, Minamino, dar nici pe Harvey Elliott, cel care a suferit o accidentare groaznică în partida cu Leeds.

Inter-Real Madrid

Real Madrid se duce la Milano după ce a revenit weekend-ul trecut pe Santiago Bernabeu pentru prima oară după mai bine de un an și jumătate. Cele două s-au întâlnit și în sezonul trecut, atunci când au făcut parte din aceeași grupă. Atunci, Real Madrid s-a impus în ambele partide, reușind să se califice în optimi, în timp ce campioana Italiei a terminat pe locul 4.
Carlo Ancelotti are însă probleme de efectiv, pe lista jucătorilor indisponibili fiind Gareth Bale, Dani Ceballos, Toni Kroos, Marcelo și Ferland Mendy. De partea cealaltă, Simone Inzaghi nu se va putea baza pe Brazao și Stefano Sensi, care au acuzat probleme după ultimul meci de campionat, remiza de pe terenul Sampdoriei, 2-2.
Cele două echipe au avut parte de un început bun de sezon, fără înfrângere, Real Madrid înregistrând o remiză și trei victorii în primele etape din La Liga, în timp ce Inter a înregistrat o remiză și două victorii în Serie A.

Manchester City-Leipzig

Manchester City, finalista din sezonul trecut, este pregătită să o ia de la capăt în acest sezon, pentru a cuceri trofeul UEFA Champions League. Fiind principala favorită alături de Paris Saint-Germain, echipă care face parte și ea din Grupa A, trupa lui Pep Guardiola are o nouă șansă de a câștiga primul trofeu în UEFA Champions League din istoria sa.
În primul meci al noului sezon, Manchester City o va întâlni pe Leipzig, vicecampioana sezonului trecut din Bundesliga, echipă care a ajuns până în optimile de finală în sezonul 2020/21. Cu toate acestea, debutul în noul sezon pentru echipa din Germania nu este cel mai bun. În weekend, Leipzig a fost învinsă pe teren propriu, scor 1-4, iar după patru etape se află pe locul 12, cu doar 3 puncte.
Și Manchester City a început sezonul cu stângul, pierzând Supercupa Angliei în fața lui Leicester și în prima etapă pe terenul lui Tottenham. Spre deosebire de Leipzig, Manchester City și-a revenit în etapele următoare, luându-și chiar revanșa în fața lui Leicester etapa trecută în Premier League.
Jucând pe teren propriu, Manchester City este favorită certă în partida contra celor de la Leipzig, luptând pentru prima poziție a grupei cu cei de la Paris Saint-Germain.

Meciurile serii din UEFA Champions League

  • Besiktas – Borussia Dortmund
  • Sheriff Tiraspol - Șahtior
  • Atletico Madrid – FC Porto
  • Club Brugge – PSG
  • Inter – Real Madrid
  • Liverpool – AC Milan
  • Manchester City – Leipzig
  • Sporting Lisabona – Ajax
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo