Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Ce alte recorduri a doborât portughezul lui Manchester United

Alex Masgras

Publicat 30/09/2021 la 15:33 GMT+3

Cristiano Ronaldo a adus victoria pentru Manchester United în minutul 90+5 în meciul cu Villarreal, în partida în care a doborât recordul pentru cele mai multe apariții în UEFA Champions League. Pe lângă acest record, reușita portughezului reprezintă o altă bornă istorică în cariera fotbalistului de la United.

Cristiano Ronaldo - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo scrie din nou istorie! În victoria cu 2-1 a celor de la Manchester United în fața câștigătoarei Europa League, Villarreal, portughezul a ajuns aseară la 178 de prezențe în UEFA Champions League, record absolut în cea mai importantă competiție intercluburi a Europei. Ca seara să fie una perfectă, portughezul a adus victoria echipei sale în minutul 90+5, stabilind alte două recorduri fabuloase.

Cristiano Ronaldo, 12 goluri după minutul 90 în UEFA Champions League

Pe lângă cele trei puncte obținute de Manchester United, primele pentru echipa lui Solskjaer în Grupa F, golul marcat pe finalul partidei de pe Old Trafford reprezintă și golul cu numărul 12 marcat de Cristiano Ronaldo după minutul 90 în partidele de UEFA Champions League, record absolut.
De asemenea, pe lângă performanța pe plan individual, golul lui Cristiano Ronaldo a fost consemnat în minutul 94 și 13 secunde, fiind pentru prima oară când Manchester United înscrie un gol așa târziu într-o partidă de UEFA Champions League.
Astfel, golul lui Ronaldo de aseară depășește reușitele lui Ole Gunnar Solskjaer din minutul 92 și 17 secunde al finalei UEFA Champions League din 1999 contra lui Bayern Munchen, dar și reușita lui Marouane Fellaini din minutul 90+4 dintr-o partidă cu Club Brugge.
Pentru Cristiano Ronaldo și Manchester United urmează partida din Premier League de pe teren propriu contra celor de la Everton, antrenată de Rafa Benitez, un antrenor cu o istorie interesantă atunci când vine vorba de întâlnirile cu "diavolii roșii". Manchester United – Everton este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo