Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, omul care o ține în viață pe Manchester United în UEFA Champions League

Alex Masgras

Publicat 03/11/2021 la 00:50 GMT+2

Cristiano Ronaldo a reușit un nou meci mare pentru Manchester United, după ce echipa lui Solskjaer a fost condusă în două rânduri de Atalanta, la Bergamo.

Cristiano Ronaldo, după ce a marcat pe terenul celor de la Atalanta în UEFA Champions League

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a salvat-o din nou pe Manchester United. Portughezul de 36 de ani revenit în această vară pe Old Trafford a avut o nouă seară magică în UEFA Champions League. Manchester United a fost condusă de două ori la Bergamo, pe terenul celor de la Atalanta, dar Cristiano a reușit să marcheze două goluri care o țin în viață pe United în ceea ce privește calificarea în primăvara europeană.
Primul gol al lui Ronaldo a venit în prelungirile primei reprize, atunci când a construit o fază superbă cu conaționalul Bruno Fernandes, iar Atalanta și Manchester United intrau la cabine la egalitate, scor 1-1. În repriza a doua, echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer s-a văzut din nou condusă, iar toate indiciile duceau spre o nouă înfrângere a diavolilor roșii. Nu a fost cazul de așa ceva, deoarece Cristiano Ronaldo a lovit din nou, în minutele de prelungire ale partide și a obținut un punct important pentru echipa sa.

Cristiano Ronaldo, 5 goluri în 4 partide din UEFA Champions League pentru Manchester United

După cele două goluri din partida de la Bergamo, Cristiano Ronaldo a ajuns la 5 goluri marcate pentru Manchester United în acest sezon de UEFA Champions League. În cele patru partide pe care le-a disputat până acum în Grupa F, United a marcat 8 goluri, reușitele portughezului fiind decisive pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Aceste reușite au marcat și revenirea, dar și obținerea unor puncte importante în meciurile de pe teren propriu cu Villarreal și Atalanta.
În partida contra celor de la Atalanta, Cristiano Ronaldo a devenit și cel mai în vârstă jucător care marchează două goluri pentru Manchester United în UEFA Champions League. La 36 de ani și 270 de zile, CR7 este în continuare o mașinărie de goluri, iar calificarea lui Manchester United în primăvara europeană a Champions League i se poate datora în mare măsură acestuia.
În schimb, când vine vorba de apărare, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer nu stă deloc bine. Dintre echipele din Premier League, Manchester United este a treia echipă atunci când vine vorba de cele mai multe goluri primite, cu 23 de goluri. Singurele echipe care au încasat mai multe goluri decât United sunt Norwich (28) și Leicester (25).
Astfel, în cazul în care antrenorul norvegian nu va rezolva problemele din apărare, rămâne de văzut dacă portughezul poate acoperi aceste lacune.
Pentru Manchester United urmează acum derby-ul orașului din Premier League. Manchester United-Manchester City este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo