Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo s-a descătușat după ce a marcat golul victoriei cu Atalanta! Mesajul portughezului

Nicu Savin

Actualizat 21/10/2021 la 01:09 GMT+3

Cristiano Ronaldo a fost din nou omul decisiv pentru Manchester United în Champions League. După ce a adus victoria în meciul cu Villarrea, starul portughez a recidivat și în duelul cu Atalanta, marcând golul care a adus toate cele 3 puncte echipei lui Ole Gunnar Soslkjaer.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Manchester United a trăit periculos cu Atalanta, la fel cum a făcut-o și la precedentul meci din Champions League, cel cu Villarreal, dar deznodământul a fost același. Ca și cum oamenii lui Solskjaer nu au învățat nimic din acea partidă, aceștia au intrat crispați și superficiali în meciul cu bergamascii, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă.
Pasalic (min.15) și Demiral (min.29) au adus liniștea pe Old Trafford în prima repriză și l-au scos din sărite pe Cristiano Ronaldo, care a avut un gest de frustrare după golul de 2-0. United nu a avut replică până la pauză, dar rerpiza secundă a fost total diferită.
Încă din start, "diavolii" au declanșat un adevărat iureș șa poarta lui Musso, iar Rashford a redus din diferență în minutul 53. Bergamascii au ieșit apoi la joc, dar Maguire a făcut 2-2 în minutul 75 și o nouă revenire de excepție prindea contur.
Citește și:

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit după o nouă seară magnifică

Cristiano Ronaldo a ratat câteva oportunități bune pe parcursul jocului și se părea că nu e seara lui, dar portughezul și-a demonstrat măreția în minutul 81, când s-a înălțat superb peste apărarea adversă la o centrare a lui Shaw și a plasat perfect mingea cu capul, făcând 3-2, rezultat care a rămas până la final pe tabelă.
Așadar, Ronaldo a marcat pentru al 3-lea meci conscutiv în Champions League, serie pe care a atins-o o singură dată în prima sa perioadă petrecută pe Old Trafford. Golul a fost important pentru că a adus 3 puncte, dar și pentru că a marcat cum se cuvine meciul cu numărul 300 jucat de starul lusitan în tricoul lui Manchester United.
Imediat după finalul meciului, Ronaldo și-a manifestat bucuria, atât pe teren, cât și în mediul on-line, unde a transmis un mesaj sugestiv.
"Da! Teatrul Viselor este în flăcări! Suntem in viață! Suntem Man United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!", a scris portughezul pe Twitter imediat după meci.
Ronaldo va avea ocazia să contribuie la resuscitarea lui United și în Premier League, unde echipa a luat un singur punct în ultimele 3 etape. "Diavolii" vor juca duminică derby-ul cu Liverpool, meci care va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player începând cu ora 18:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo