Manchester United a trăit periculos cu Atalanta, la fel cum a făcut-o și la precedentul meci din Champions League, cel cu Villarreal, dar deznodământul a fost același. Ca și cum oamenii lui Solskjaer nu au învățat nimic din acea partidă, aceștia au intrat crispați și superficiali în meciul cu bergamascii, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă.
Pasalic (min.15) și Demiral (min.29) au adus liniștea pe Old Trafford în prima repriză și l-au scos din sărite pe Cristiano Ronaldo, care a avut un gest de frustrare după golul de 2-0. United nu a avut replică până la pauză, dar rerpiza secundă a fost total diferită.
Încă din start, "diavolii" au declanșat un adevărat iureș șa poarta lui Musso, iar Rashford a redus din diferență în minutul 53. Bergamascii au ieșit apoi la joc, dar Maguire a făcut 2-2 în minutul 75 și o nouă revenire de excepție prindea contur.
Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
IERI LA 12:32
Citește și:

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit după o nouă seară magnifică

Cristiano Ronaldo a ratat câteva oportunități bune pe parcursul jocului și se părea că nu e seara lui, dar portughezul și-a demonstrat măreția în minutul 81, când s-a înălțat superb peste apărarea adversă la o centrare a lui Shaw și a plasat perfect mingea cu capul, făcând 3-2, rezultat care a rămas până la final pe tabelă.
Așadar, Ronaldo a marcat pentru al 3-lea meci conscutiv în Champions League, serie pe care a atins-o o singură dată în prima sa perioadă petrecută pe Old Trafford. Golul a fost important pentru că a adus 3 puncte, dar și pentru că a marcat cum se cuvine meciul cu numărul 300 jucat de starul lusitan în tricoul lui Manchester United.
Imediat după finalul meciului, Ronaldo și-a manifestat bucuria, atât pe teren, cât și în mediul on-line, unde a transmis un mesaj sugestiv.
"Da! Teatrul Viselor este în flăcări! Suntem in viață! Suntem Man United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!", a scris portughezul pe Twitter imediat după meci.
Ronaldo va avea ocazia să contribuie la resuscitarea lui United și în Premier League, unde echipa a luat un singur punct în ultimele 3 etape. "Diavolii" vor juca duminică derby-ul cu Liverpool, meci care va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player începând cu ora 18:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
IERI LA 10:37
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34