Manchester United a încheiat 1-1, miercuri seara, pe terenul echipei Atletico Madrid și a devenit favorită la calificare în sferturile de finală.
Partida din în capitala Spaniei a fost arbitrată de românul Ovidiu Hațegan. Campioana Spaniei a deschis scorul destul de rapid, prin Joao Felix (7), dar United a egalat pe final, prin Anthony Elanga (80), care fusese introdus cinci minute mai devreme.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 5 ORE
Atletico a avut două bare, prin Vrsaljko (45) și Griezmann (87), însă oaspeții au ratat ultima ocazie a meciului, prin Lingard (90+5), șutul său fiind respins de portarul Oblak.

Ralf Rangnick: "Am jucat așa cum mi-am dorit doar în ultimele 30 de minute"

"La pauză le-am spus că nu este suficient. Că trebuia să dăm mai mult. Nu este o problemă de plan de joc sau de tactică. Este doar o chestiune de încredere. A fost departe de a fi suficient. Este Liga Campionilor. Trebuie să răspunzi la ceea ce e nevoie la momentul respectiv, iar noi am făcut asta abia din minutul 60. Am jucat așa cum mi-am dorit doar în ultimele 30 de minute", a declarat Rangnick la finalul jocului pe stadionul Metropolitano.
Comentând evoluția playmaker-ului, Bruno Fernandes, antrenorul lui Manchester United a spus: „Știm cu toții ce jucător fantastic este cu mingea la picior, însă a comis câteva greșeli și a pierdut câteva minute în prima repriză, de aceea jocul nu a fost deloc echilibrat".
Elanga a marcat golul cu numărul 500 pentru Manchester United în CCE/Liga Campionilor, clubul englez fiind devansat la acest capitol doar de Real Madrid (1.001), Bayern Munchen (760) și FC Barcelona (624).
Meciul retur va avea loc în data de 15 martie, pe stadionul Old Trafford.
Sursa: Agerpres
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
IERI LA 14:16
Liga Campionilor UEFA
"Mbappe sau un nou trofeu Champions League?". Ce a răspuns Carlo Ancelotti
19/05/2022 LA 13:33