PSG a obținut un succes cu multe emoții în partida de pe teren propriu cu RB Leipzig (scor 3-2), dar în urma acestui rezultat s-a păstrat pe locul 1 în Grupa A, din care mai fac parte Manchester City și FC Brugge.
În condițiile în care Neymar, accidentat, a urmărit meciul din tribună, în atac au jucat doar doi oameni din tripleta de vis a parizienilor, Kylian Mbappe și Leo Messi. Iar cele jucători uriași au fost decisivi. Francezul a deschis scorul după o acțiune personală, în timp ce argentinianul a întors rezultatul de la 1-2.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47
Cei doi fotbaliștii au fost și protagoniștii unui moment surprins de camerele de luat vederi. La 2-2, PSG a avut 11 metri, iar Mbappe i-a făcut un semn lui Messi că poate să execute el. A fost presiunea prea mare pentru Kylian sau a fost vorba de respect?

Cum a explicat Kylian Mbappe momentul care a făcut înconjurul planetei la partida PSG – RB Leipzig

Atacantul din a Franța a vorbit despre acest moment după joc: "Nu am avut un meci rău, cred că au fost unele lucruri bune, altele poate mai puțin bune, dar când joci împotriva unor adversari puternici, există întotdeauna și astfel de situații. Dar nu se poate spune că am fost norocoși...
(n.r. despre momentul când l-a lăsat pe Messi să execute 11 metri) Este normal, este respect. Este cel mai bun jucător din lume, este un privilegiu că joacă cu noi, am spus asta întotdeauna. Există un penalty, el trage, punct!"
PSG a avut și un al doilea penalty, la ultima fază, iar de această dată Messi i-a transmis lui Mbappe să execute. Francezul a ratat însă lovitura. "Pe a doua, mi-a spus: ’Ia-o (n.r. mingea)!’. Era sfârșitul, mi-a dat-o, eu am luat-o", a mai spus Kylian Mbappe.
PSG este lider cu 7 puncte în Grupa B, fiind secondată de Manchester United, cu 6 puncte!
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
25/11/2022 LA 10:20
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10