PSG a obținut un succes cu multe emoții în partida de pe teren propriu cu RB Leipzig (scor 3-2), dar în urma acestui rezultat s-a păstrat pe locul 1 în Grupa A, din care mai fac parte Manchester City și FC Brugge.
În condițiile în care Neymar, accidentat, a urmărit meciul din tribună, în atac au jucat doar doi oameni din tripleta de vis a parizienilor, Kylian Mbappe și Leo Messi. Iar cele jucători uriași au fost decisivi. Francezul a deschis scorul după o acțiune personală, în timp ce argentinianul a întors rezultatul de la 1-2.
Liga
Xavi le-a cerut șefilor să înceapă asaltul! Cei doi atacanți pentru care Barca va începe negocierile
ACUM 6 ORE
Cei doi fotbaliștii au fost și protagoniștii unui moment surprins de camerele de luat vederi. La 2-2, PSG a avut 11 metri, iar Mbappe i-a făcut un semn lui Messi că poate să execute el. A fost presiunea prea mare pentru Kylian sau a fost vorba de respect?

Cum a explicat Kylian Mbappe momentul care a făcut înconjurul planetei la partida PSG – RB Leipzig

Atacantul din a Franța a vorbit despre acest moment după joc: "Nu am avut un meci rău, cred că au fost unele lucruri bune, altele poate mai puțin bune, dar când joci împotriva unor adversari puternici, există întotdeauna și astfel de situații. Dar nu se poate spune că am fost norocoși...
(n.r. despre momentul când l-a lăsat pe Messi să execute 11 metri) Este normal, este respect. Este cel mai bun jucător din lume, este un privilegiu că joacă cu noi, am spus asta întotdeauna. Există un penalty, el trage, punct!"
PSG a avut și un al doilea penalty, la ultima fază, iar de această dată Messi i-a transmis lui Mbappe să execute. Francezul a ratat însă lovitura. "Pe a doua, mi-a spus: ’Ia-o (n.r. mingea)!’. Era sfârșitul, mi-a dat-o, eu am luat-o", a mai spus Kylian Mbappe.
PSG este lider cu 7 puncte în Grupa B, fiind secondată de Manchester United, cu 6 puncte!
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Fotbal
Un nou indiciu că Mbappe vrea să plece de la PSG? "Vreau Balonul de Aur, dar e un proces"
ACUM 11 ORE
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 14 ORE