Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De la Salzburg, la Inter! Jurgen Klopp, prima reacție după gafa făcută de UEFA la tragerea la sorți

Alex Masgras

Actualizat 13/12/2021 la 18:28 GMT+2

Jurgen Klopp a vorbit despre gafa făcută de UEFA în timpul tragerii la sorți pentru optimile de finală ale UEFA Champions League. Dacă în primă fază, Liverpool trebuia să o întâlnească pe Salzburg, echipa tehnicianului german o va întâlni pe campioana sezonului trecut din Serie A, Inter.

Jürgen Klopp festeggia con i tifosi la vittoria in Liverpool-Aston Villa - Premier League 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

O eroare a softului folosit de cei de la UEFA pentru tragerile la sorți a făcut ca prima tragere a zilei să fie nulă. Inițial, Liverpool a crezut că va avea o misiune ușoară în optimile de finală, atunci când i-a ieșit în cale FC Salzburg. Cu toate acestea, tragerea s-a repetat, iar adversara lui Liverpool din optimi va fi Inter, campioana sezonului trecut din Serie A.
Astfel, primul meci al lui Liverpool în 2022 în Champions League va fi în același loc unde a disputat și ultima partidă din 2021 din faza grupelor, atunci când s-a impus în fața lui AC Milan pe San Siro. Cu o echipă formată mai mult din jucători care nu au prins foarte multe minute în acest sezon, Liverpool s-a impus cu 2-1, terminând grupa B pe primul loc, devenind prima echipă din Anglia care câștigă toate partidele din faza grupelor în Champions League.

Jurgen Klopp crede că UEFA a luat decizia corectă

Tehnicianul lui Liverpool, germanul Jurgen Klopp, este de părere că UEFA a luat decizia corectă atunci când a repetat tragerea la sorți: "Am văzut tragerea în direct și m-am gândit că nu au cum să lase lucrurile așa, în niciun caz. Trebuia să se repete, categoric", a declarat acesta pentru site-ul clubului.
Chiar dacă Salzburg ar fi fost un adversar mai facil pentru echipa sa, Jurgen Klopp se bucură că o va întâlni pe Inter în luna februarie.
"Am așteptat 54 de ani să joc pe San Siro pentru prima oară, iar acum o voi face de două ori în trei luni, așa că e o veste bună. Bineînțeles, e un adversar dificil. Sunt lideri în Italia. O echipă bună care trece printr-un moment bun. Vom vedea cum vor fi lucrurile în februarie, când ne vom întâlni", a mai spus Jurgen Klopp.
Până atunci, Liverpool va juca joi seară în Premier League o nouă partidă pe teren propriu, împotriva celor de la Newcastle. Partida dintre Liverpool și Newcastle va fi joi de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program etapa 17, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo