Carlo Ancelotti i-a supărat, din nou, pe fanii fostei sale echipe, Everton. După ce tehnicianul italian a plecat fără să clipească de pe Goodison Park, atunci când Real Madrid a rămas fără antrenor, Ancelotti a făcut o declarație pe care fanii lui Everton nu au primit-o foarte bine.
La conferința de presă premergătoare partidei pe care madrilenii o vor disputa în această seară la Tiraspol, împotriva lui Sheriff, Carlo Ancelotti a fost întrebat despre dificultățile pe care le întâmpină la echipa din capitala Spaniei.
În loc să ofere un răspuns direct, italianul a avut preferat să răspundă făcând o comparație între două branduri de mașini: "E mai bine să ai un Ferrari, decât un Fiat 500", a spus Ancelotti la conferința de presă.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32

Fanii lui Everton, deranjați de declarația lui Ancelotti

În urma acestei declarații, fanii lui Everton s-au arătat deranjați, fiind convinși că Ancelotti a făcut o comparație clară între Real Madrid și Everton. Pentru mulți, această declarație a fost ca o răsucire a cuțitului în rană, după plecarea acestuia de la echipă. În schimb, au existat și fani care cred că Ancelotti s-a dat de gol singur, acesta fiind capabil să antreneze doar la echipe de tot, fără să poată schimba soarta unei echipe care nu este obișnuită cu rezultatele la cel mai înalt nivel.
https://i.eurosport.com/2019/12/23/2741859.jpg
Ancelotti a venit la Everton în decembrie 2019 și a condus-o pe Everton în 67 de partide în toate competițiile. Dintre acestea, a câștigat doar 31 de partide și a pierdut de 22 de ori. Sezonul trecut, Everton a încheiat pe un modest loc 10, cu 59 de puncte.
În prezent, acesta se află pe banca lui Real Madrid, echipă la care a revenit în această vară. În La Liga, Realul este pe primul loc, la un punct de Real Sociedad, ocupanta locului doi, care are și un meci în plus față de echipa lui Ancelotti. În Champions League, Real Madrid este pe primul loc în Grupa D, cu 9 puncte, iar în această seară caută să își ia revanșa în fața lui Sheriff Tiraspol, după ce echipa din Republica Moldova s-a impus cu 2-1 pe Santiago Bernabeu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07