Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo Kiev vrea să joace meciurile din Champions League la București! Anunțul presei ucrainene

Nicu Savin

Publicat 29/05/2022 la 17:37 GMT+3

Dinamo Kiev intenționează să joace meciurile de acasă din Champions League la București. Presa din Ucraina scrie că ideea îi aparține lui Mircea Lucescu. Celelalte echipe ucrainene prezente în cupele europene vor juca, cel mai probabil, în Polonia.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Eurosport

Dinamo Kiev era pe locul secund în Ucraina în momentul în care competiția a fost întreruptă din cauza invaziei ruse în țara vecină. Ca atare, formația antrenată de Mircea Lucescu va juca în preliminariile Champions League, pe traseul non-campioanelor.
Conform ucrainenilor de la sportarena.com, Dinamo Kiev vrea să joace meciurile din cupele europene la București, spre deosebire de Șahtior Donetsk (Champions League), Dnipro-1 (Europa League) sau Zorya Lughansk și Vorskla Poltava (Conference League), care vor juca meciurile internaționale în Polonia.
Citește și:

Dinamo Kiev va juca la București meciurile din cupele europene

Evident, decizia celor de la Dinamo Kiev îi aparține lui Mircea Lucescu. Cel mai probabil, formația ucraineană va juca pe Arena Națională, chiar dacă ar putea apărea probleme cu organizarea. FCSB va juca în Conference League în sezonul viitor și aproape sigur își va disputa partidele tot pe cea mai mare arenă din București. Cel puțin în primele tururi preliminare nu ar trebui să fie probleme, deoarece meciurile din Champions League se vor juca marțea și miercurea, iar cele din Conference League se vor disputa joia. Numai în cazul în care Dinamo Kiev va coborî în Europa League sau Conference League datele cu meciurile FCSB-ului ar putea concide
Dinamo Kiev își va începe aventura europeană în turul doi preliminar din Champions League, programat în 5-6 iulie (turul), respectiv 12-13 iulie (returul).
Formații precum AS Monaco, Benfica, PSV Eindhoven, Glasgow Rangers, Dinamo Zagreb sau Fenerbahce ar putea sta în drumul echipei lui Mircea Lucescu către grupele Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo