Dinamo Kiev era pe locul secund în Ucraina în momentul în care competiția a fost întreruptă din cauza invaziei ruse în țara vecină. Ca atare, formația antrenată de Mircea Lucescu va juca în preliminariile Champions League, pe traseul non-campioanelor.
Conform ucrainenilor de la sportarena.com, Dinamo Kiev vrea să joace meciurile din cupele europene la București, spre deosebire de Șahtior Donetsk (Champions League), Dnipro-1 (Europa League) sau Zorya Lughansk și Vorskla Poltava (Conference League), care vor juca meciurile internaționale în Polonia.
Citește și:
Ukrainian Premier League
Campionatul de fotbal din Ucraina a fost încheiat! "Niciun titlu nu va fi atribuit!" Anunțul oficial
27/04/2022 LA 09:55

Dinamo Kiev va juca la București meciurile din cupele europene

Evident, decizia celor de la Dinamo Kiev îi aparține lui Mircea Lucescu. Cel mai probabil, formația ucraineană va juca pe Arena Națională, chiar dacă ar putea apărea probleme cu organizarea. FCSB va juca în Conference League în sezonul viitor și aproape sigur își va disputa partidele tot pe cea mai mare arenă din București. Cel puțin în primele tururi preliminare nu ar trebui să fie probleme, deoarece meciurile din Champions League se vor juca marțea și miercurea, iar cele din Conference League se vor disputa joia. Numai în cazul în care Dinamo Kiev va coborî în Europa League sau Conference League datele cu meciurile FCSB-ului ar putea concide
Dinamo Kiev își va începe aventura europeană în turul doi preliminar din Champions League, programat în 5-6 iulie (turul), respectiv 12-13 iulie (returul).
Formații precum AS Monaco, Benfica, PSV Eindhoven, Glasgow Rangers, Dinamo Zagreb sau Fenerbahce ar putea sta în drumul echipei lui Mircea Lucescu către grupele Champions League.
Fotbal
Dinamo Kiev a dat afară un jucător din cauza orientării politice a tatălui său! Anunțul clubului
14/04/2022 LA 17:05
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36