Catalanii traversează probabil una dintre cele mai profunde crize din istoria modernă. Altădată, adversarii nu scăpau fără 2-3 goluri pe Nou Camp, acum gruparea blaugrana a ajuns la un incredibil bilanț de 1-10 în ultimele trei jocuri disputate în propriul fief, în Liga Campionilor.
Marți seară, echipa antrenată de Ronald Koeman a fost învinsă de Bayern Munchen cu scorul de 3-0, la capătul unui joc în care și statisticile au fost elocvente: 5-17 la ocazii de gol, 0-7 șuturi pe spațiul porții.

Barcelona l-a avut pe Lionel Messi în echipă la primele două înfrângeri

Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 3 ORE
Tot cu Ronald Koeman pe banca tehnică au fost pierdute însă și ultimele două meciuri din Liga Campionilor desfășurate pe impunătoarea arenă din Barcelona: 0-3 cu Juventus în faza grupelor și 1-4 cu PSG în optimile de finală. Atunci, catalanii l-au avut în teren și pe Lionel Messi, cel care avea să și marcheze singurul gol din dreptul acestui golaveraj stupefiant: 1-10!
Antrenorul olandez era conștient de pontețialul echipei Bayern Munchen, iar pentru a se întări din punct de vedere defensiv a jucat cu trei apărători centrali, cu Pique, Garcia și Araujo. "Pacientul" nu se simte deloc bine în această perioadă, iar această schimbare de sistem nu l-a ajutat foarte mult.
https://i.eurosport.com/2021/09/15/3218750.jpg
Precedentele două înfrângeri ale Barcelonei au venit însă pe un Camp Nou gol, în condițiile în care s-a jucat fără spectatori. Partida cu Bayern Munchen a fost însă prima cu fani în tribune în Liga Campionilor, după aproape 2 ani, atât cât au trecut de la întâlnirea cu Borussia Dortmund din noiembrie 2019. La meci au asistat 39.737 de spectatori, care nu au ezitat să-și exprime nemulțumirile la final. Jucătorii Barcei au ieșit de pe teren în huiduieli, Sergi Roberto (29 ani) fiind principala țintă în momentul în care a fost schimbat.
"Nu mă pot plânge de atitudine. Există o diferență de calitate, Bayern are și o bancă, de asemenea, îmbunătățită. Dar peste doi sau trei ani acești tineri jucători vor fi mai buni. Este foarte greu de acceptat rezultatul, dar asta este situația de azi", a declarat Koeman după joc.
"De la jumătatea primei reprize am fost superiori, nu am cedat prea multe mingi. Am mai fi putut înscrie un gol, două sau mai multe", a susținut și Thomas Muller.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 6 ORE
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
IERI LA 10:56