Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drama Barcelonei: 1-10 pe Camp Nou în ultimele trei jocuri din Liga Campionilor!

Andrei Nicolae

Actualizat 15/09/2021 la 11:33 GMT+3

FC Barcelona a fost învinsă cu 3-0 de Bayern Munchen, marți seara, în Liga Campionilor, într-un meci cu Bayern Munchen, în care nu a tras niciun șut pe spațiul porții.

Barcelona-Bayern

Credit imagine: Getty Images

Catalanii traversează probabil una dintre cele mai profunde crize din istoria modernă. Altădată, adversarii nu scăpau fără 2-3 goluri pe Nou Camp, acum gruparea blaugrana a ajuns la un incredibil bilanț de 1-10 în ultimele trei jocuri disputate în propriul fief, în Liga Campionilor.
Marți seară, echipa antrenată de Ronald Koeman a fost învinsă de Bayern Munchen cu scorul de 3-0, la capătul unui joc în care și statisticile au fost elocvente: 5-17 la ocazii de gol, 0-7 șuturi pe spațiul porții.

Barcelona l-a avut pe Lionel Messi în echipă la primele două înfrângeri

Tot cu Ronald Koeman pe banca tehnică au fost pierdute însă și ultimele două meciuri din Liga Campionilor desfășurate pe impunătoarea arenă din Barcelona: 0-3 cu Juventus în faza grupelor și 1-4 cu PSG în optimile de finală. Atunci, catalanii l-au avut în teren și pe Lionel Messi, cel care avea să și marcheze singurul gol din dreptul acestui golaveraj stupefiant: 1-10!
Antrenorul olandez era conștient de pontețialul echipei Bayern Munchen, iar pentru a se întări din punct de vedere defensiv a jucat cu trei apărători centrali, cu Pique, Garcia și Araujo. "Pacientul" nu se simte deloc bine în această perioadă, iar această schimbare de sistem nu l-a ajutat foarte mult.
Gerard Pique of Barcelona
Precedentele două înfrângeri ale Barcelonei au venit însă pe un Camp Nou gol, în condițiile în care s-a jucat fără spectatori. Partida cu Bayern Munchen a fost însă prima cu fani în tribune în Liga Campionilor, după aproape 2 ani, atât cât au trecut de la întâlnirea cu Borussia Dortmund din noiembrie 2019. La meci au asistat 39.737 de spectatori, care nu au ezitat să-și exprime nemulțumirile la final. Jucătorii Barcei au ieșit de pe teren în huiduieli, Sergi Roberto (29 ani) fiind principala țintă în momentul în care a fost schimbat.
"Nu mă pot plânge de atitudine. Există o diferență de calitate, Bayern are și o bancă, de asemenea, îmbunătățită. Dar peste doi sau trei ani acești tineri jucători vor fi mai buni. Este foarte greu de acceptat rezultatul, dar asta este situația de azi", a declarat Koeman după joc.
"De la jumătatea primei reprize am fost superiori, nu am cedat prea multe mingi. Am mai fi putut înscrie un gol, două sau mai multe", a susținut și Thomas Muller.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo