Chelsea culege rapid roadele după ce a plătit 115 milioane de euro în vară pentru transfgerul lui Romelu Lukaku de la Inter Milano. De când belgianul a sosit pe Stamford Bridge, campioana Europei a câștigat trei partide și a încheiat la egalitate cu Liverpool în deplasare, scor 1-1.
În toate meciurile câștigate de Chelsea, cu Arsenal, Aston Villa și aseară cu Zenit St. Petersburg, Romelu Lukaku a fost decisiv, marcând de fiecare dată. În primul meci din Europa, londonezii au câștigat cu 1-0, golul belgianului venind în minutul 69.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 2 ORE

Joe Cole: "Cred că va fi golgheter în Liga Campionilor în acest sezon"

Joe Cole, fost jucător 7 ani la Chelsea, l-a denumit "killer” pe atacant și a riscat un pronostic: "Cred că va fi golgheter în Liga Campionilor în acest sezon. Lukaku nici măcar nu a făcut unul dintre jocurile sale bune, era un pic cam obosit, dar acum este un marcator, un killer. Odată ce mingea i-a fost livrată, va exista doar un singur câștigător, el este un mare marcator".
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au fost principalii marcatori în Liga Campionilor în ultimii 15 ani, doar Neymar, Robert Lewandowski și Erling Haaland reușind să-i mai detroneze în ultima vreme.
Rio Ferdinand, fost fundaș de fier la Manchester United, acum expertul BT Sport, a susținut că Lukaku își asumă responsabilitatea de a fi talismanul lui Chelsea în acest sezon.
"El este talismanul din această echipă acum, este tipul lor preferat. El demonstrează deja că, atunci când se ivește o ocazie, are gheață în vene. El își dorește să își asume responsabilitatea și livrează. El este omul de la Stamford Bridge care acum câștigă jocuri. Când ai în față un astfel de atacant, este o senzație frumoasă. Doar te gândești, lasă-mă să-mi fac treaba și el ne va rezolva problemele în atac. Tuchel i-a făcut greu să joace, dar acum au arma pentru a câștiga jocuri", a comentat Rio Ferdinand, conform Daily Mail.
Chelsea Londra a luat un start foarte bun de sezon pe toate fronturile, iar Lukaku a marcat 4 goluri în cele 4 meciuri în care a jucat după transferul de la Inter Milano.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 4 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 5 ORE