Dacă ar fi să vorbim de o surpriză a serii de marți în Liga Campionilor, atunci aceasta a venit la Amsterdam, la partida Ajax – Dortmund. Nu neapărat pentru faptul că "lăncierii" au câștigat acest joc, ci prin proporțiile scorului. Gazdele au câștigat cu un 4-0, pe care nu l-au anticipat, probabil, nici cei mai mulți dintre suporteri.
Formația lui Erik Ten Hag a reușit să zdrobească o formație care are azi în componență doi dintre cei mai râvniți jucători de pe planetă: Erling Haaland și Jude Bellingham. În vârstă de 18 ani, englezul este cotat și el azi la 100 de milioane de lire sterline.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58

Erling Haaland și-a găsit "Nașul" la Amsterdam

Ajax – Dortmund a fost un meci superb, cu 29 de ocazii și 13 șuturi pe spațiul porții (9-4). Erling Haaland și-a creat ocazii, dar pur și simplu nu l-a putut învinge pe portarul Remko Pasveer. Olandezul în vârstă de 37 de ani a devenit primul portar care a blocat trei șuturi ale norvegianului pe spațiul porții într-un singur meci.
Daley Blind, marcatorul golului de 2-0, a fost desemnat omul meciului. O contribuție însemnată a avut și Sebastien Haller, cu gol și două pase decisive. El a rămas lider în topul celor mai buni marcatori, cu 6 goluri!
"Aceasta a fost probabil una dintre cele mai frumoase nopți pe acest stadion. Dortmund, care este o echipă cu adevărat bună, a fost uimită. Am avut pielea de găină timp de 90 de minute", a declarat Rafael van der Vaart, fostul mijlocaș al lui Ajax, pentru Ziggo Sport, potrivit UEFA.
"A avea posesia a fost una dintre primele noastre priorități în această seară. Jucătorii mei au fost excepționali în acest sens și și-au creat o mulțime de șanse. Sunt fericit că am câștigat cu fotbal fantastic, dar mai sunt trei meciuri de jucat în această grupă", a declarat antrenorul Erik ten Hag.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
La Liga
Barca, cu ochii pe unul dintre tinerii din lotul Germaniei! Ce nu sunt dispuși să accepte catalanii
21/11/2022 LA 08:59