Manchester City a jucat sub presiune, marți seara, pe terenul echipei FC Brugge, în Grupa A a Ligii Campionilor, după ce a suferit un eșec în precedenta partidă cu PSG (scor 0-2). Echipa lui Pep Guardiola era clasată pe locul 3 înaintea deplasării în Belgia.
Campioana Angliei nu a avut însă deloc emoții și a câștigat cu un categoric 5-1 (2-0). Managerul catalan a trimis în teren toate starurile, dar cel jucătorul care a atras cel mai mult atenția după acest joc a venit de pe banca de rezervă. Este vorba despre tânărul Cole Palmer, care a marcat pentru 4-0, la numai 2 minute după ce a intrat pe teren.
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
IERI LA 11:55

Eroul lui Manchester City la Brugge a jucat două meciuri în aceeași zi în urmă cu 3 zile!

Englezul a înscris la vârsta de 19 ani și 166 de zile, fiind doar al treilea adolescent în istoria lui Manchester City care a înscris în Liga Campionilor, după Phil Foden și Kelechi Iheanacho.
Fanii echipei Manchester City au reacționat cu mesaje de apreciere pentru Cole Palmer, pe rețelele de socializare. Și au avertizat că acesta este doar începutul. "Viitorul său arată atât de strălucitor, încântat că Pep i-a dat o șansă", a fost unul dintre mesaje. "Va fi unul dintre cei mai mari jucători ai lui City ... Marcați acest comentariu", a susținut un alt fan extaziat.
CLUBURILE DIN PREMIER LEAGUE AU VOTAT PENTRU BLOCAREA ACORDURILOR DE SPONSORIZARE DE LA NEWCASTLE
Palmer a marcat al doilea gol pentru Manchester City în acest sezon, după reușita cu Wycombe din Cupa Ligii, de luna trecută. El a mai fost rezervă la câteva meciuri din Premier League și a intrat chiar în ultimul minut din partida cu Burnley (scor 2-0). Tot sâmbătă, el a jucat mai târziu și la Under 23 și a înscris trei goluri într-o partidă cu Leicester (5-0).
În prezent, Palmer este și component al naționalei Angliei U21.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
IERI LA 10:30
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
30/11/2021 LA 09:49