Azi a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Capul de afiș al acestei faze a competiției este fără doar și poate Chelsea – Real Madrid. Un alt meci tare este Manchester City – Atletico Madrid. Bayern Munchen, campioana de acum două sezoane, o va înfrunta pe Villarreal în sferturi, iar Liverpool va da piept cu Benfica în sferturile de finală.
Bookmakerii nu au dubii în privința favoritelor la câștigarea trofeului anul acesta. City e considerată de specialiști principala favorită la câștigarea trofeului, deși diferența dintre formația lui Guardiola și Bayern e una mică (cotă 3,75 vs cotă 4,75).La o primă vedere, clasarea trupei de pe Etihad peste Bayern surprinde, mai ales că "cetățenii" nu au un pedigree în această competiție.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM 10 ORE

Manchester City și Bayern Munchen se evită până în finala UEFA Champions League

E adevărat, sezonul trecut au jucat finala, dar a fost prima lor prezență în ultimul act al UCL. Totuși, contextul din Premier League s-a schimbat drastic în ultima lună și jumătate, asta pentru că "cetățenii" aveau un avantaj considerabil în clasament, însă Liverpool a reușit să revină la un singur punct în spatele trupei de pe Etihad. De partea cealaltă, Bayern are un avantaj mai mare în campionat și își va adjudeca cel mai probabil un nou titlu.
Dacă își vor respecta statutul de favorite la câștigarea titlului, vom avea parte de o finală de vis pe 28 mai 2022, pe Stade de France din Paris, având în vedere că în semifinale se vor confrunta Manchester City/Atletico Madrid - Chelsea Londra/Real Madrid și Benfica Lisabona/Liverpool - Villarreal/Bayern Munchen.

Ce urmează în Champions League, ediția 2021 - 2022

Sferturi
  • Turul: 5, 6 aprilie 2022
  • Returul: 12, 13 aprilie 2022
Semifinale
  • Turul: 26, 27 aprilie 2022
  • Returul: 3, 4 mai 2022
Finala
  • 28 mai 2022, pe Stade de France din Paris.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
IERI LA 13:35
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
IERI LA 12:55