Finala Champions League dintre Real Madrid și Liverpool nu a putut începe la ora stabilită (22:00). Organizatorii au decis amânarea partidei de 3 ori (a început la 22:36) pentru ca toți fanii posesori de bilete să poată intra pe stadion.
În jurul arenei a fost o debandadă totală, organizatorii arătând carențe grave pentru un asemenea nivel. Aglomerația din oraș, fanii fără bilete care au vrut să intre la meci, dar mai ales proasta organizare au dus la această situație inedită. Rețelele sociale sunt împânzite cu imagini rare de la porțile stadionului, cu fanii revoltați și forțele de ordine încercând să restabilească ordinea.
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
ACUM 18 ORE

Fratele lui Matip, prins în mijlocul debandadei de la intrarea pe Stade de France

În debandada creată înainte de meci a fost surprins și fratele lui Joel Matip. Marvin era împreună cu familia sa, inclusiv cu soția care este însărcinată. Aceștia au scăpat nevătămați și s-au refugiat într-un restaurant din apropiere până când lucrurile s-au calmat.
Fratele fundașului de la Liverpool a lansat apoi un atac dur la adresa organizatorilor, neexplicându-și cum a fost posibil să se întâmpla așa ceva la un meci atât de important.
"Organizarea în jurul și în interiorul stadionului este nedemnă de o finală Champions League! Folosirea gazelor lacrimogene în zone cu copii și este periculoasă!", a spus Marvin Matip, conform reputatului jurnalist italian Fabrizio Romano.
Din fericire, meciul a început în condiții de siguranță, dar cu siguranță organizatorii vor avea de dat multe explicații pentru modul cum au gestionat acest episod.
Fotbal
Real Madrid se mai și refuză! Fotbalistul dorit pe Bernabeu a ales să semneze cu PSV Eindhoven
IERI LA 12:25
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03