Un steward a avut de-a face cu forța unui șut trimis de Cristiano Ronaldo. În timpul încălzirii dinaintea partidei de ieri dintre Young Boys Berna și Manchester United, portughezul revenit în această vară exersa loviturile libere, iar unul dintre șuturi s-a dus peste poartă, lovind fix în cap unul dintre stewarzi.
Femeia respectivă a căzut și a rămas pentru câteva momente pe jos, primind îngrijiri medicale, iar Ronaldo s-a îndreptat către ea pentru a verifica dacă aceasta este în regulă. După ce s-a asigurat că aceasta nu a pățit nimic, Cristiano Ronaldo i-a oferit un tricou.
Liga Campionilor UEFA
Concluziile lui Ancelotti, după revenirea la Real cu victorie în Champions League
16/09/2021 LA 14:34

Manchester United a fost învinsă în ultimul minut de Young Boys

Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a debutat cu stângul în noul sezon de UEFA Champions League, aceasta fiind învinsă de către Young Boys Berna cu 2-1.
După ce a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo în minutul 13, Wan-Bissaka a fost eliminat cu 10 minute înainte de pauză, lucru de care au profitat elvețienii. În repriza a doua, aceștia au preluat conducerea, reușind să egaleze în minutul 66, prin Ngamaleu. În minutul 72, Ronaldo a fost schimbat cu Lingard, cel care a greșit decisiv în ultimul minut al partidei, atunci când Siebatchey a reușit să aducă cele trei puncte pentru Young Boys.
Odată cu meciul de la Berna, Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Iker Casillas în topul aparițiilor în UEFA Champions League, cei doi având 177 de meciuri în această competiție. De asemenea, Ronaldo a ajuns aseară la 135 de goluri, fiind cel mai bun marcator din istoria Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Un star al lui Chelsea, prădat de hoți în timp ce juca în Champions League! Ce i-au furat tâlharii
16/09/2021 LA 14:14
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12