Ole Gunnar Solskjaer a fost demis duminică de Manchester United, după un nou eșec în Premier League. "Diavolii roșii" au fost neputincioși în fața celor de la Watford, care s-a impus cu 4-1. A doua zi, după mai multe rezultate dezamăgitoare în acest sezon, drumurile lui Solskjaer și United s-au despărțit.
Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, consideră că principalii vinovați pentru demiterea antrenorului norvegian sunt jucătorii, iar aceștia trebuie să își asume responsabilitatea.
"Jucătorii trebuie să își asume responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă pe teren și în afara lui. Am fost cu toții implicați. Toată lumea este dezamăgită. Trebuie să readucem acest club acolo unde a fost", a declarat Maguire înaintea duelului din UEFA Champions League contra lui Villarreal.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Despărțirea de Solskjaer, una dificilă pentru jucătorii lui Manchester United

Potrivit lui Maguire, momentul despărțirii de Ole Gunnar Solskjaer a fost unul dificil pentru jucători. Acesta a recunoscut că toată lumea are un respect deosebit pentru tehnicianul norvegian și că sunt dezamăgiți că s-a ajuns în acest punct.
"A fost un moment dificil pentru noi, jucătorii, pentru că l-am respectat foarte mult. Am fost împreună în această călătorie. Atmosfera din acel moment a făcut totul foarte dificil. A fost o zi emoționantă. Este o legendă a clubului și așa va rămâne.
Nu vreau să detaliez foarte mult. Ne-a urat succes și a spus că ne va susține. Trebuie să ne revenim și să ne concentrăm pe meciul cu Villarreal acum. Ole a spus că vrea ca noi să câștigăm fiecare meci, iar acest lucru arată valoarea acestui om.
https://i.eurosport.com/2021/11/20/3257195.jpg
Vrem să avem succes, dar rezultatele nu au fost suficiente. Rezultatele sunt cele mai importante. Jucătorii trebuie să își asume acest lucru. Suntem implicați cu toții. În final, antrenorul este cel care plătește. Am discutat despre asta, știm că nu am fost suficient de buni", a mai spus Harry Maguire la conferința de presă premergătoare partidei cu Villarreal. În ultima partidă din Premier League, cea contra lui Watford, Harry Maguire a fost eliminat în minutul 69, după ce a luat două cartonașe galbene în decurs de 7 minute.
Pentru Manchester United urmează o partidă extrem de importantă pe terenul lui Villarreal. Condusă de Michael Carrick, care a preluat interimatul la Old Trafford, are nevoie de o victorie pe El Madrigal pentru a obține calificarea în optimile UEFA Champions League. În partida de pe Old Trafford, United s-a impus cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.
În acest moment, Manchester United se află pe prima poziție în Grupa F, cu 7 puncte, la egalitate cu Villarreal. Atalanta se află pe locul 3, cu 5 puncte, în timp ce Young Boys este codașa grupei, cu doar 3 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25