Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iker Casillas, impresionat de Karim Benzema după un nou hat-trick: "K9 e îngerul tău păzitor"

Alex Masgras

Publicat 07/04/2022 la 13:45 GMT+3

Karim Benzema a fost omul meciului dintre Chelsea și Real Madrid. Atacantul francez a înscris un nou hat-trick în victoria madrilenilor din sferturile UEFA Champions League cu 3-1. Benzema a demonstrat din nou că este unul dintre cei mai buni atacanți din lume, iar Iker Casillas a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Karim Benzema of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League Quarter Final Leg One match between Chelsea FC and Real Madrid at Stamford Bridge on April 06, 2022 in London, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Karim Benzema a avut o nouă seară magică în UEFA Champions League. Real Madrid a câștigat cu 3-1 partida de pe Stamford Bridge împotriva lui Chelsea, iar toate cele trei goluri ale madrilenilor au fost marcate de atacantul francez.
Acesta a reușit un nou hat-trick, după ce a marcat de trei ori și în returul de luna trecută din optimi împotriva lui PSG, eliminând practic de unul singur echipa lui Mauricio Pochettino.
Cele trei goluri marcate aseară l-au impresionat și pe Iker Casillas, fostul mare portar al lui Real Madrid, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului francez:
"K9 este Spiderman. K9 este Wolverine. K9 este acel portar al clădirii. K9 este cel mai bun prieten al tău. K9 este bunica ta. K9 este președintele Statelor Unite. K9 este instructorul alături de care sari cu parașuta. K9 este îngerul tău păzitor. K9 este Dumnezeu", a scris Casillas pe contul său de Twitter la finalul partidei.
Citește și:

Carlo Ancelotti, despre Benzema: "Știe că este un jucător foarte important pentru noi"

Și Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a avut multe cuvinte de laudă pentru Karim Benzema. Francezul are parte de cel mai bun sezon al său, fiind o adevărată mașinărie de goluri. În 36 de partide, el a marcat de 37 de ori.
"Are atâta personalitate, știe cât de important este pentru noi și că este un exemplu pentru toată lumea. Înaintea partidei, Benzema nu își găsea legitimația pentru a intra în stadion. I-am spus: «Grăbește-te sau nu poți juca». Apoi, din fericire, Karim a găsit legitimația.
Cum să îl descriu pe Benzema? Nu am cuvinte (râde), Aș spune Marele Karim", a spus Ancelotti pentru Amazon Prime la finalul partidei.
Real Madrid se pregătește acum pentru partida din La Liga de pe teren propriu contra lui Getafe, după care va urma returul de pe Santiago Bernabeu contra lui Chelsea. Liderul din La Liga vrea să își ia revanșa în fața lui Chelsea, după ce sezonul trecut londonezii au câștigat dubla din semifinalele UEFA Champions League.
De partea cealaltă, echipa lui Thomas Tuchel va juca sâmbătă pe terenul lui Southampton. Partida de pe St. Mary’s Stadium dintre Southampton și Chelsea se joacă sâmbătă de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League 8, 9, 10 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo