Iker Casillas a vorbit în presa din Spania despre doi dintre cei mai căutați jucători ai planetei, Kylian Mbappe și Erling Haaland. Cele două staruri ale lui PSG și Borussia Dortmund sunt considerate viitorul fotbalului european, iar Real Madrid, fosta echipă a portarului spaniol, se numără printre echipele care încearcă să îi aducă pe cei doi.
Înaintea returului cu PSG din optimile UEFA Champions League, Iker Casillas crede că Real Madrid trebuie să se concentreze pe lotul de jucători pe care îi are acum la dispoziție, nu pe ce s-ar putea întâmpla la vară. PSG s-a impus în partida tur de pe Parc des Princes cu 1-0, în urma unui gol marcat de Mbappe în prelungirile partidei.
Casillas nu crede că toate discuțiile din jurul posibilului transfer al lui Mbappe vor schimba ceva, înaintea partidei retur de pe Santiago Bernabeu:
Liga Campionilor UEFA
Emoții pentru Jurgen Klopp înaintea finalei Champions League! Ce a spus despre starea lui Thiago
ACUM 9 ORE
"Vorbind despre această iluzie a jucătorilor care pot sau nu să vină, dacă mă întrebai la 22 de ani, aș fi spus că da. Dar la 40 de ani vă spun că nu rezolvă nimic. Mbappe e cu echipa lui, va apăra interesul echipei sale, iar mâine nu știm unde va fi. Îl iubesc ca jucător, mi-aș dori să fie la Real Madrid, m-aș bucura mult mai mult de el, dar nu depinde de mine.
Haaland și Mbappe nu sunt acum la Real Madrid, așa că cei doi nu vor rezolva nimic acum. Trebuie să așteptăm și să ne bucurăm de cei care sunt acum la echipă", a declarat Casillas potrivit as.com.
Citește și:

PSG pleacă favorită, crede Casillas

După 1-0 pentru PSG la Paris, echipa lui Mauricio Pochettino pleacă favorită în duelul de pe Santiago Bernabeu, crede Iker Casillas. Cu toate acestea, fostul mare portar spaniol crede să se poate întâmpla orice și speră să o vadă pe Real Madrid calificată în sferturile de finală ale UEFA Champions League:
"În teorie, PSG are mai multe șanse, pentru că pleacă de la 1-0, dar se poate întâmpla orice. Sper ca Real Madrid să meargă mai departe, că jucătorii vor ieși pe Bernabeu și se vor bucura de o noapte magică de care nu am mai avut parte de foarte mult timp din cauza pandemiei", a mai spus fostul portar.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
IERI LA 05:37
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
20/05/2022 LA 14:16