Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ironia supremă! Cum au râs moldovenii de la Sheriff Tiraspol de Real Madrid după meciul din Champions League

Irina Aldea

Publicat 29/09/2021 la 11:47 GMT+3

Real Madrid a fost învinsă surprinzător acasă de Sheriff Tiraspol, în cel de-al 2-lea meci al acestui sezon de Champions League. Moldovenii s-au amuzat copios pe seama madrilenilor și au publicat o fotografie prin care i-au ironizat pe elevii lui Ancelotti.

Sheriff Tiraspol

Credit imagine: Getty Images

Într-o seară în care toți ochii au fost îndreptați înspre Paris, la meciul PSG - Manchester City, Sheriff Tiraspol a reușit prima mare surpriză în această ediție de Champions League, reușind să câștige la Madrid, împotriva Realului. Yakhshiboev a deschis scorul în minutul 25, iar gruparea din Transnistria și-apăstrat avantajul până la pauză.
Eforturile ofensive ale Realului au fost răsplătite în minutul 65, când Benzema a egalat dintr-un penalty scos de Vinicius. Francezul a ajuns astfel la 72 de goluri marcate în Champions League, devenind al 4-lea marcator din istoria competiției, depășdin-ul pe Raul (71 de goluri).

Cum au râs moldovenii de la Sheriff Tiraspol de Real Madrid după meciul din Champions League

Madrilenii au continuat să atace, dar nu au mai găsit drumul spre gol și meciul părea că se îndreaptă către un rezultat de egalitate. Dar asta doar până în minutul 90, când luxemburghezul Sebastien Thill a trimis șutul carierei și l-a învins pe Courtois cu un voleu superb de la marginea careului, care s-a oprit în vinclu.
Moldovenii de la Sheriff Tiraspol s-au distrat copios după ce au dat lovitura pe terenul celor de la Real Madrid. Administratorii contului de Instagram al campioanei Moldovei i-au ironizat pe madrileni, după succesul de marți seară. Aceștia au postat o imagine cu stema clubului modovean, o stea de şerif american, pe care au pus coroana de pe emblema lui Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo