Într-o seară în care toți ochii au fost îndreptați înspre Paris, la meciul PSG - Manchester City, Sheriff Tiraspol a reușit prima mare surpriză în această ediție de Champions League, reușind să câștige la Madrid, împotriva Realului. Yakhshiboev a deschis scorul în minutul 25, iar gruparea din Transnistria și-apăstrat avantajul până la pauză.
Eforturile ofensive ale Realului au fost răsplătite în minutul 65, când Benzema a egalat dintr-un penalty scos de Vinicius. Francezul a ajuns astfel la 72 de goluri marcate în Champions League, devenind al 4-lea marcator din istoria competiției, depășdin-ul pe Raul (71 de goluri).
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32

Cum au râs moldovenii de la Sheriff Tiraspol de Real Madrid după meciul din Champions League

Madrilenii au continuat să atace, dar nu au mai găsit drumul spre gol și meciul părea că se îndreaptă către un rezultat de egalitate. Dar asta doar până în minutul 90, când luxemburghezul Sebastien Thill a trimis șutul carierei și l-a învins pe Courtois cu un voleu superb de la marginea careului, care s-a oprit în vinclu.
Moldovenii de la Sheriff Tiraspol s-au distrat copios după ce au dat lovitura pe terenul celor de la Real Madrid. Administratorii contului de Instagram al campioanei Moldovei i-au ironizat pe madrileni, după succesul de marți seară. Aceștia au postat o imagine cu stema clubului modovean, o stea de şerif american, pe care au pus coroana de pe emblema lui Real Madrid.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07