Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ironii la adresa lui Manchester City după eliminarea din Champions League! "Avem același număr de trofee"

Bianca Dumitru

Publicat 05/05/2022 la 09:22 GMT+3

Manchester City a fost eliminată în semifinalele Champions League, fiind învinsă cu scorul general de 6-5 de Real Madrid. După meci, pe rețelele de socializare au apărut numeroase glume și ironii la adresa campioanei Angliei.

La joie de Rodrygo, buteur, et d'Asensio, le dépit des joueurs de City, lors de la demi-finale retour de la Ligue des champions

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a fost eliminată din semifinalele Champions League, cu scorul general de 6-5, după un retur dramatic disputat pe Santiago Bernabeu. Deși echipa lui Pep Guardiola a deschis scorul, "galacticii" au reușit, după o dublă a lui Rodrygo, să trimită meciul în prelungiri, unde Karim Benzema a adus calificarea.
Jucătorii lui Carlo Ancelotti vor juca astfel a 17-a finală europeană din istoria clubului, urmând a o înfrunta pe Liverpool, pe 28 mai, la Paris, într-o reeditare a finalei de la Kiev. În schimb, celor de la Manchester City nu le-a mai rămas decât să își continue lupta pentru un nou titlu în Premier League.
După meciul de pe Santiago Bernabeu, campioana Angliei a fost ținta unor ironii pe rețelele de socializare. După ce au scris că fotbalul este cel mai frumos sport de pe planetă, cei de la Spartak Moscova s-au arătat mândri că le sunt egali celor de la Manchester City.
"Putem confirma că avem același număr de trofee Champions League ca Manchester City", au scris rușii pe contul lor de Twitter.
Citește și:

Ironii după eliminarea lui Manchester City din Champions League

Cei de la 433 au postat o imagine ca din filmele horror, avertizând că Santiago Bernabeu este un teritoriu pe care cei care pășesc o fac pe riscul lor.
În plus, cei de la Goal au ales să ironizeze eliminarea lui Manchester City printr-o fotografie editată cu Pep Guardiola, în care antrenorul arată foarte îngrijorat, declarând că s-a întâmplat din nou ca Real Madrid să revină deși nimeni nu le mai dădea vreo șansă.
Pentru Manchester City continuă acum lupta pentru titlul de campioană a Angliei. Echipa lui Guardiola le mai are de înfruntat până la finalul aestui sezon pe Newcastle, Wolves, West Ham și Aston Villa, în acest moment având un punct peste Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo