Articol scris de Andrei Nicolae
Trupele din Premier League au dominat prima parte a sezonului în Anglia, iar fostul fundaș al grupării londoneze consideră că măcar una dintre ele va fi prezentă în finala din mai de la Sankt Petersburg.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo sau Messi? Cine a contribuit la cele mai multe goluri în istoria Champions League?
14/12/2021 LA 15:21
Legenda "albaștrilor" a reușit să câștige trofeul Champions League în 2012, chiar în fața echipei pe care o consideră și în prezent capabilă să ajungă până în ultimul act, Bayern Munchen.
După o tragere la sorți controversată, în care a fost nevoie de repetarea întregului proces, Chelsea o va înfrunta pe Lille, "cetățenii" pe Sporting Lisabona, iar Liverpool dă un test mai greu în dubla cu Inter Milano. Bayern va întâlni cea mai slab cotată echipă rămasă în competiție, Red Bull Salzburg, calificată în premieră în fazele superioare Champions League.

Chelsea a evitat o confruntare cu Bayern în optimile de finală

Chelsea este pregătită să își apere titlul de regină a Europei pe care l-a revendicat în mai, după finala disputată în fața lui Manchester City.
https://i.eurosport.com/2021/12/13/3271268.jpg
Fostul coleg al lui Terry, Joe Cole, este de părere că Tuchel și trupa sa sunt mulțumiți cu această împerechere: "Chelsea o să fie foarte fericită cu asta. Dar să fie atenți, Lille este o echipa puternică și agresivă. Nu are nimic de pierdut în fața lui Chelsea. Când Lille joacă se creează o atmosferă incendiară. O să răsufle ușurați că au evitat echipe precum Bayern Munchen sau Real Madrid și înțeleg asta, dar nu poți să îi subestimezi pe Lille", a declarat la BT Sport.
Conducătoarele eșalonului englez vor avea ocazia să își arate puterea în continuare în Premier League până în februarie, când vor disputa turul optimilor Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid "a luat foc" după a doua tragere la sorți a optimilor Champions League: "E regretabil!"
13/12/2021 LA 17:21
Liga Campionilor UEFA
Sergio Ramos, prima reacție după ce a aflat că PSG întâlnește Real Madrid în optimile UCL
13/12/2021 LA 16:52