Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John Terry crede că Bayern Munchen este principala amenințare în Champions League pentru echipele de Top 3 din Anglia

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/12/2021 la 15:30 GMT+2

Chelsea, Liverpool și Manchester City și-au aflat ieri adversarele pentru primăvara europeană în Champions League. John Terry este de părere că echipele ce conduc eșalonul englez sunt favorite la câștigarea coroanei Europei și că Bayern este principalul lor adversar în disputa pentru trofeu.

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - DECEMBER 08: Timo Werner of Chelsea celebrates with teammates Callum Hudson-Odoi and Cesar Azpilicueta after scoring their side's first goal during the UEFA Champions League group H match between Zenit St. Petersburg and Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Trupele din Premier League au dominat prima parte a sezonului în Anglia, iar fostul fundaș al grupării londoneze consideră că măcar una dintre ele va fi prezentă în finala din mai de la Sankt Petersburg.
Legenda "albaștrilor" a reușit să câștige trofeul Champions League în 2012, chiar în fața echipei pe care o consideră și în prezent capabilă să ajungă până în ultimul act, Bayern Munchen.
După o tragere la sorți controversată, în care a fost nevoie de repetarea întregului proces, Chelsea o va înfrunta pe Lille, "cetățenii" pe Sporting Lisabona, iar Liverpool dă un test mai greu în dubla cu Inter Milano. Bayern va întâlni cea mai slab cotată echipă rămasă în competiție, Red Bull Salzburg, calificată în premieră în fazele superioare Champions League.

Chelsea a evitat o confruntare cu Bayern în optimile de finală

Chelsea este pregătită să își apere titlul de regină a Europei pe care l-a revendicat în mai, după finala disputată în fața lui Manchester City.
Optimile UCL 2
Fostul coleg al lui Terry, Joe Cole, este de părere că Tuchel și trupa sa sunt mulțumiți cu această împerechere: "Chelsea o să fie foarte fericită cu asta. Dar să fie atenți, Lille este o echipa puternică și agresivă. Nu are nimic de pierdut în fața lui Chelsea. Când Lille joacă se creează o atmosferă incendiară. O să răsufle ușurați că au evitat echipe precum Bayern Munchen sau Real Madrid și înțeleg asta, dar nu poți să îi subestimezi pe Lille", a declarat la BT Sport.
Conducătoarele eșalonului englez vor avea ocazia să își arate puterea în continuare în Premier League până în februarie, când vor disputa turul optimilor Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo