Jose Mourinho, după ce a văzut meciurile din Champions League: "Nu mă plâng că joc în Conference League"

Alex Masgras

Publicat 19/02/2022 la 11:24 GMT+2

Jose Mourinho nu a fost impresionat de duelul săptămânii din UEFA Champions League, dintre PSG și Real Madrid. Antrenorul lui AS Roma a declarat că nu se poate plânge că joacă în Conference League, a treia competiție din punct de vedere valoric a Europei, după ce a fost întrebat dacă îi este dor de partidele din Champions League.

Mourinho in conferenza stampa - Roma Serie A 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

De două ori câștigător al competiției, cu FC Porto și Inter, lui Jose Mourinho nu îi lipsește UEFA Champions League. Antrenorul portughez al lui AS Roma a fost întrebat în timpul unei conferințe de presă dacă îi lipsește să participe în cea mai importantă competiție europeană, în condițiile în care se află cu echipa sa în Conference League, a treia competiție din punct de vedere valoric, care a debutat în acest sezon.
Mourinho nu a fost impresionat de partida de la Paris, dintre PSG și Real Madrid, câștigată de francezi în ultimele momente, grație golului marcat de Kylian Mbappe. Cu toate acestea, portughezului i-a plăcut partida unei alte foste echipe, cea de miercuri seară, dintre Inter și Liverpool.
"Am peste 150 de meciuri în Champions League și sunt privilegiat din acest punct de vedere. Nu mă pot plânge că joc acum în Conference League. Nu, nu mă simt nostalgic. Nu prea mai văd meciuri mari în Champions League.
Nu mi-a plăcut PSG-Real Madrid, dar Inter-Liverpool a fost un meci bun", a declarat Jose Mourinho, potrivit Marca.
Citește și:

AS Roma, calificată în optimile Conference League

AS Roma evoluează în acest sezon în Conference League, competiție în care este deja calificată în faza optimilor de finală. În acest moment așteaptă partidele retur din barajul Conference League, urmând ca după tragerea la sorți să cunoască adversara cu care se va lupta pentru un loc în sferturile de finală.
În toamnă, Roma a terminat pe primul loc grupa C, la un un punct de Bodo/Glimt, echipă împotriva căreia a pierdut 4 puncte. Din grupa celor de la AS Roma au mai făcut parte Zorya și CSKA Sofia.
În Serie A, AS Roma nu traversează o perioadă foarte bună. În ultimele două etape, echipa lui Jose Mourinho, cu Genoa și Sassuolo, fiind pe locul 7 în acest moment, cu 40 de puncte.
Următoarea partidă pentru echipa lui Jose Mourinho este sâmbătă seară, atunci când primește pe Olimpico vizita celor de la Verona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo