Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui Liverpool, scoși din sărite de UEFA! Decizia care i-a scandalizat pe "cormorani"

Nicu Savin

Publicat 28/05/2022 la 18:01 GMT+3

Jucătorii lui Liverpool sunt extrem de supărați că UEFA nu va permite familiilor să intre pe teren după finala Champions League. Astfel, fotbaliștii lui Klopp vor sărbători singuri în cazul în care vor învinge Realul în marele meci de la Paris.

James Milner, Mohamed Salah, Virgil van Dijk und Jordan Henderson vom FC Liverpool (v. l. n. r.)

Credit imagine: Getty Images

Mai sunt câteva ore până la startul finalei Champions League, iar tensiunea este în creștere. UEFA le-a transmis celor două echipe ultimele informații despre cum va decurge festivitatea de premiere de după meci, iar una dintre reglemetări i-a scandalizat pe jucătorii lui Liverpool.
Conform Daily Mail, aceștia au fost scoși din sărite când au auzit că familiile nu vor putea intra pe teren în pentru a sărbători o eventuală victorie. La finala FA Cup de acum două săptămâni, jucătorii lui Klopp au celebrat pe Wembley împreună cu soțiile, prietenele sau copiii, iar sentimentul a fost foarte plăcut.
Motivul invocat de UEFA pentru această decizie este legat de securitate și nu se va face nicio concesie în acest sens.
Citește și:

Real Madrid - Liverpool, marea finală din Champions League

Real Madrid și Liverpool își vor disputa pentru a 3-a oară în istorie cel mai râvnit trofeu din fotbalul european. Prima dată se întâmpla în 1981, la Paris, locul unde va avea loc și conruntarea de sâmbătă. Englezii au câștigat atunci cu 1-0.
Real Madrid și-a luat revanșa în 2018, câștigând cu 3-1 finala de la Kiev, meci marcat de marile erori ale lui Karius, dar și de execuția de geniu a lui Gareth Bale, care a înscris din foarfecă.
Finala Champions League dintre Real Madrid și Liverpool va avea loc astăzi, de la ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de dinaintea, din timpul și de după partidă se vor regăsi în format LIVE- BLOG pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo