Mai sunt câteva ore până la startul finalei Champions League, iar tensiunea este în creștere. UEFA le-a transmis celor două echipe ultimele informații despre cum va decurge festivitatea de premiere de după meci, iar una dintre reglemetări i-a scandalizat pe jucătorii lui Liverpool.
Conform Daily Mail, aceștia au fost scoși din sărite când au auzit că familiile nu vor putea intra pe teren în pentru a sărbători o eventuală victorie. La finala FA Cup de acum două săptămâni, jucătorii lui Klopp au celebrat pe Wembley împreună cu soțiile, prietenele sau copiii, iar sentimentul a fost foarte plăcut.
Motivul invocat de UEFA pentru această decizie este legat de securitate și nu se va face nicio concesie în acest sens.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
ACUM 5 ORE
Citește și:

Real Madrid - Liverpool, marea finală din Champions League

Real Madrid și Liverpool își vor disputa pentru a 3-a oară în istorie cel mai râvnit trofeu din fotbalul european. Prima dată se întâmpla în 1981, la Paris, locul unde va avea loc și conruntarea de sâmbătă. Englezii au câștigat atunci cu 1-0.
Real Madrid și-a luat revanșa în 2018, câștigând cu 3-1 finala de la Kiev, meci marcat de marile erori ale lui Karius, dar și de execuția de geniu a lui Gareth Bale, care a înscris din foarfecă.
Finala Champions League dintre Real Madrid și Liverpool va avea loc astăzi, de la ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de dinaintea, din timpul și de după partidă se vor regăsi în format LIVE- BLOG pe eurosport.ro.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM 16 ORE
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
ACUM 19 ORE