Liverpool a început foarte bine partida de aseară de pe Anfield. Fortțând încă din primul minut, "cormoranii" au deschis scorul în minutul 9, după ce mingea trimisă de Trent Alexander-Arnold a fost deviată de Tomori în propria poartă. În minutul 14, Robertson a obținut un penalty, dar Maignan a apărat șutul trimis de Mo Salah.
Pe finalul primei reprize, la prima acțiune a celor de la Milan, Rebic a reușit să marcheze, iar la un minut de la reușita acestuia, Diaz a dus scorul la 2-1 pentru oaspeți. După o primă repriză în care Milan aproape nu a existat în primele 40 de minute, echipa lui Klopp intra la cabine condusă.
Repriza a doua putea continua la fel de prost pentru Liverpool, după ce Kjaer a trimis în minutul 46 mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru offside. Până la urmă, echipa lui Klopp a reușit să marcheze prin Salah în minutul 49 și Henderson în minutul 69, obținând cele trei puncte.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
29/09/2022 LA 09:47

Klopp: "Am fost pedepsiți pe finalul primei reprize"

Jurgen Klopp, antrenorul celor de la Liverpool, și-a felicitat băieții, dar recunoaște că echipa sa a avut momente în care și-a pierdut cumpătul.
"Am început extraordinar de bine. Am jucat un meci foarte bun, un meci intens. Am jucat pe toate spațiile pe care le-am avut și nu le-am dat vreo șansă până... Nu sunt sigur. Am fost pedepsiți pentru ultimele minute din prima repriză, dar începuse totul puțin mai devreme.
Ne-a luat valul la un moment dat din cauza fotbalului pe care îl jucam. Nu am mai jucat simplu și nu am mai fost organizați. Nu a fost vreun moment în care nu am crezut că nu vom reveni. Era clar că trebuie să revenim imediat în joc, la fel cum am început partida. Am marcat niște goluri senzaționale, sincer să fiu. Amândouă au fost incredibile. Am meritat victoria, dar am avut 10 minute în care Milan aproape a schimbat soarta partidei", a declarat Jurgen Klopp la finalul partidei.
Pentru Liverpool urmează partida din campionat de pe teren propriu cu Crystal Palace, care va fi sâmbătă de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28