Liverpool va primi vizita celor de la Villarreal în partida tur a semifinalelor UEFA Champions League. Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", a anunțat că echipa sa nu va subestima "submarinul galben". Echipa lui Unai Emery este surpriza acestui sezon în Europa, după ce a trecut de Juventus în optimi și Bayern Munchen în sferturi.
"Poate a fost un mic avantaj pentru Villarreal unde Juve și Bayern ar fi subestimat-o, dar acest lucru nu se va întâmpla în cazul nostru. Ei vor să meargă în finală, dar acest lucru este la fel de important pentru noi.
Sunt pe locul 7 în La Liga. După ce au câștigat turul cu Bayern, au jucat cu Bilbao, iar Unai a făcut 11 schimbări. În Spania este, evident, un campionat competitiv. Este dificil să ai succes acolo, iar Unai a arătat că are un plan pentru fiecare rezultat.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 5 ORE
Am analizat-o cum trebuie pe Villarreal. Am un respect foarte mare pentru Unai și pentru ei. I-am urmărit cu atenție și wow, e impresionant cum joacă. E un antrenor obsedat de detalii. Are diferite moduri de a presa și de a reacționa, în funcție de rezultat. Un antrenor de clasă mondială care face o treabă incredibilă", a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă premergătoare partidei de mâine de pe Anfield.
Citește și:

Liverpool și Villarreal vin după victorii în derby-uri

Înaintea partidei tur din semifinale, Liverpool și Villarreal au avut parte de derby-uri în întrecerile interne. În weekend, Liverpool a primit-o pe Anfield pe Everton, iar echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 2-0 în Merseyside Derby, la capătul unui meci extrem de tensionat. Pentru Liverpool au marcat Robertson și Origi.

Liverpool - Everton 2-0. VIDEO Rezumat

Ultimul meci disputat de Villarreal a avut loc pe 19 aprilie, iar echipa lui Unai Emery a primit vizita celor de la Valencia. În Derbi de la Comunitat, "submarinul galben" s-a impus cu 2-0, în urma dublei reușite de Danjuma în minutele 10 și 17.
Liverpool și Villarreal s-au mai întâlnit și în 2016, în semifinalele Europa League. În urmă cu 6 ani, Villarreal a câștigat partida tur de pe teren propriu (1-0), dar Liverpool a obținut calificarea în finală, după ce s-a impus pe Anfield cu 4-0.
Finala UEFA Champions League va avea loc pe 28 mai, pe Stade de France. În cealaltă semifinală se întâlnesc Manchester City și Real Madrid.
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM O ZI
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52