Atletico Madrid-Liverpool a fost cea mai spectaculoasă partidă a serii din UEFA Champions League. Trupa lui Jurgen Klopp a deschis scorul prin Mohamed Salah în minutul 8, ca Naby Keita să facă ducă scorul la 2-0 pentru Liverpool în minutul 13.
Atletico nu s-a predat și a înscris de două ori până la pauză prin Antoine Griezmann, în minutele 20 și 34. Același Griezmann a fost eliminat în minutul 52, după un fault la Roberto Firmino.
În minutul 78, Mohamed Salah a transformat un penalty obținut de Diogo Jota, dar echipa lui Klopp a tremurat câteva minute mai târziu, după ce Atletico a primit în primă fază o lovitură de la 11 metri, dar decizia a fost întoarsă după consultarea reluărilor. Astfel, Liverpool s-a impus cu 3-2 și și-a luat revanșa după eliminarea din optimile de finală ale sezonului 2019/20.
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21

Diego Simeone nu a dat mâna cu Jurgen Klopp la finalul partidei

Imediat după fluierul final, Diego Simeone a plecat în grabă către vestiare, fără să mai dea mâna cu Jurgen Klopp. După partidă, tehnicianul lui Liverpool a vorbit despre acest moment, spunând că nu s-a supărat pe Simeone, ba chiar l-a scuzat pe acesta, spunând că amândoi erau încă în febra partidei.
"Am vrut să dau mâna cu el, dar el alerga. Nu cred că a făcut ceva greșit. Sunt mai mult dezamăgit de reacția mea, dar amândoi suntem foarte pasionați de ce facem. El era nervos din cauza meciului, nu pe mine. Nimic mai mult. Când ne vom revedea, 100% vom da mâna", a declarat Jurgen Klopp pentru BT Sport.
Klopp a fost întrebat din nou de stilul lui Atletico, dar a oferit un răspuns plin de fair play: "Nu sunt Papa fotbalului. Sunt unele lucruri care îmi plac, altele care nu îmi plac, dar pe care le respect. De ce ar trebui să se schimbe ceva? 3 puncte murdare sunt de obicei cele mai importante, iar acelea au fost 3 puncte murdare", a mai declarat Jurgen Klopp la finalul partidei.
După trei partide, Liverpool este lidera Grupei B, cu 9 puncte, în timp ce Atletico și FC Porto sunt pe 2, respectiv 3, cu câte 4 puncte fiecare. AC Milan ocupă ultimul loc din grupă, cu 0 puncte.
Pentru Liverpool urmează în acest weekend derby-ul de pe Old Trafford, cu Manchester United. Manchester United – Liverpool este duminică după-amiază de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Argentinienii l-au găsit pe cel care îi va lua locul lui Messi! "El e succesorul său la națională"
21/11/2022 LA 07:04