Jurgen Klopp consideră că televiziunile sunt motivul pentru care o echipă din Premier League nu va putea realiza cvadrupla: Premier League, Champions League, FA Cup și Cupa Ligii Angliei. Antrenorul lui Liverpool spune că televiziunilor nu le pasă de jucători, atâta timp cât telespectatorii vor să urmărească partidele echipei respective.
După ce a cucerit Cupa Ligii Angliei la sfârșitul lunii februarie, Liverpool are șansa de a își adăuga în palmares alte trei trofee la finalul acestui sezon. Echipa lui Jurgen Klopp are prima șansă în această seară în pentru semifinalele UEFA Champions League contra celor de la Benfica, iar sâmbătă va juca din nou contra lui Manchester City, în semifinalele FA Cup.
În cazul în care va trece de Benfica, Liverpool va juca în semifinale pe 27 aprilie și 4 mai, între cele două partide având loc și confruntarea din Premier League cu Newcastle, pe 30 aprilie. Nemulțumirile lui Klopp sunt legate de ora la care a fost programată partida, 12:30 în Anglia:
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 4 ORE
"Nu poți lupta pentru patru trofee. Jucăm în patru competiții și, din fericire, am fost suficient de buni să nu ieșim devreme. Datorită succesului nostru de până acum, vom juca contra lui City sâmbătă (în semifinalele FA Cup). Apoi vom juca cu Manchester United, apoi cu Everton. Și dacă trecem de Benfica vom avea o semifinală, iar Premier League și BT au considerat că trebuie să jucăm în deplasare la Newcastle la 12:30", a declarat Jurgen Klopp.
Citește și:

Programul finalului de sezon îi dă mari bătăi de cap lui Jurgen Klopp

Liverpool a câștigat deja Cupa Ligii Angliei, în timp ce în Premier League se află la un singur punct de Manchester City. În Champions League, Liverpool este foarte aproape de semifinale, în timp ce în FA Cup va juca în acest weekend contra echipei lui Pep Guardiola.
"Programul și modul în care oamenii folosesc faima – Liverpool este în formă și toată lumea vrea să o vadă, dar televiziunilor nu le pasă. Nu este deloc ok. Dacă jucăm în semifinalele Champions League, arătați-mi o altă ligă din lume și o altă televiziune care pune singura echipă din semifinale – pot fi două sau trei – la ora 12:30. Ce faceți? De ce faceți asta?
Din acest motiv este dificil (n.r. ca o echipă din Anglia să câștige toate cele patru trofee într-un sezon), nimănui nu îi pasă. Este incredibil de dificil. Jucăm cu Benfica și nu mă pot gândi la câștigarea Champions League. Nu pot.
Vom încerca să stăm cât mai mult în aceste competiții dacă este posibil și să ajungem în finală sau în campionat să ajungem să facem pasul decisiv", a mai spus Jurgen Klopp.
Liverpool joacă în această seară returul cu Benfica din sferturile UEFA Champions League. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat la Lisabona partida tur cu 3-1 și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinalele competiției. În cazul în care va trece de Benfica, Liverpool o va întâlni pe Villarreal în penultimul act. Echipa lui Unai Emery a produs surpriza marți seară, după ce a eliminat-o pe Bayern Munchen.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 5 ORE