Karim Benzema nu se gândește la Kylian Mbappe în săptămâna premergătoare finalei UEFA Champions League dintre Real Madrid și Liverpool. Atacantul lui PSG a decis să o refuze pe Real și să continue la Paris, lucru care nu a fost deloc pe placul fanilor madrileni, dar nici pe placul jucătorilor lui Carlo Ancelotti.
Într-un interviu pentru Movistar+, Karim Benzema a fost întrebat de refuzul coechipierului său de la echipa națională a Franței de a veni pe Santiago Bernabeu, dar atacantul Realului nu a vrut să vorbească despre acest lucru:
"O să vă spun că vom juca finala Champions League sâmbătă și nu este momentul potrivit pentru a vorbi despre aceste lucruri mărunte", a spus Karim Benzema.
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
"Preferi să nu vorbești, nu? Preferi să nu te enervezi?", a întrebat Susana Guasch, jurnalista care a realizat interviul cu Benzema, iar răspunsul francezului a fost: "Nu, nu! Nu sunt nervos. Spun doar că sunt concentrat pe finală și că este mult mai important să mă gândesc la asta decât să ascult alte lucruri".
După finala UEFA Champions League, Karim Benzema și Kylian Mbappe vor avea ocazia să lămurească lucrurile atunci când vor merge la naționala Franței, pentru partidele din Nations League.
Citește și:

Liverpool-Real Madrid, finala Champions League

La finalul acestei săptămâni, Liverpool și Real Madrid se vor întâlni în finala UEFA Champions League. Pentru a treia oară în istoria competiției, cele două se vor afla față în față în ultimul act al celei mai importante competiții europene.
Prima oară, cele două s-au întâlnit în 1981, tot la Paris, pe Parc des Princes, atunci când Liverpool s-a impus cu 1-0. În 2018, Real Madrid și-a luat revanșa la Kiev, atunci când a câștigat finala cu 3-1.
Dacă Real Madrid a cucerit al 35-lea titlu în La Liga la finalul acestui sezon, Liverpool a ratat șansa de câștiga un nou titlu în Premier League, terminând la un singur punct în spatele campioanei Manchester City. Cu toate acestea, echipa lui Jurgen Klopp a cucerit în acest sezon Cupa Ligii Angliei și FA Cup.
Pe plan european, Real Madrid a cucerit de 13 ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor, fiind echipa cu cele mai multe trofee câștigate. De partea cealaltă, Liverpool a cucerit trofeul de 6 ori.
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28
Liga Campionilor UEFA
Toni Kroos a dezvăluit de ce s-a enervat după finala UCL: "Nu dau doi bani pe asta într-o finală"
01/06/2022 LA 10:20