Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL

Nicu Savin

Publicat 16/05/2022 la 17:22 GMT+3

Liverpool se confruntă cu reale probleme pe acest final de sezon, chiar înaintea celor mai importante partide. 3 jucători de bază sunt accidentați și chiar dacă prezența acestora în finala Champions League nu este pusă în pericol, Jurgen Klopp a luat o măsură care pare disperată: readucerea la club a kinetoterapeutului Christopher Rohrbeck, care a plecat în 2020.

Mohamed Salah and Jurgen Klopp have a heart-to-heart in training

Credit imagine: Getty Images

Liverpool visează în continuare la o cvadruplă istorică, dar îngrijorarea e mare în rândul fanilor înainte de ultimele meciuri din acest sezon. "Cormoranii" au câștigat deja Cupa Ligii și Cupa Angliei și mai au ceva speranțe că se pot impune și în Premier League, dar nu depind doar de ei, ci au nevoie ca Aston Villa să o încurce pe City în ultima etapă. Ulterior, echipa lui Klopp va juca finala Champions League împotriva Realului, dar antrenorul german se confruntă cu reale probleme la nivel de lot, din cauza accidentărilor unor jucători exponențiali.
Fabinho nu a jucat în finala FA Cup, acolo unde s-au accidentat și Mohamed Salah și Virgil Van Dijk. Conform analizelor, niciunul dintre cei 3 nu este în pericol să rateze finala Champions League, dar Klopp le-ar fi cerut oficialilor o măsură radicală.
Citește și:

Liverpool, aproape de realiza un "transfer" neobișnuit pentru un final de sezon

Prestigioasa publicație The Athletic scrie că Liverpool încearcă să-l readucă urgent la club pe kinetoterapeutul Christopher Rohrbeck. Acesta a lucrat la Liverpool între 2017 și 2020. Klopp a fost cel care l-a adus în staff, cunoscându-l din perioada în care a antrenat la Mainz, unde Rohrbeck a lucrat 14 ani. Germanul ar putea ajunge imediat la echipă, urmând a lucra separat cu cei trei fotbaliști accidentați până la marea finală cu Real Madrid, programată pe 28 mai, pe Stade De France.
Sursa citată notează că Liverpool a încercat de multă vreme să-l convingă pe kinetoterapeut să revină pe Anfield. În perioada petrecută la Liverpool, acesta a avut o relație excelentă cu jucătorii. De altfel, după titlul cucerit în 2020, Virgil Van Dijk chiar l-a lăudat public, spunând că munca sa a fost esențială pentru realizarea acelei performanțe. Olandezul a spus atunci că regretă enorm că Rohrbeck va pleca de la echipă.
Și Mohamed Salah a fost extrem de încântat de modul de lucru al lui Rohrbeck, iar o revenire a acestuia este văzută de fani ca un semnal pozitiv în contextul negocierilor dintre egiptean și club pentru prelungirea contractului.
Liverpool va juca mâine seară restanța cu Southampton, iar o victorie este obligatorie pentru ca trupa lui Klopp să mai spere la titlu. Germanul nu va risca însă totul, iar Salah și Van Dijk nu vor fi folosiți. Dacă totul va decurge normal în ceea ce privește recuperarea acestora, cei doi vor fi pe teren la meciul cu Wolves din ultima etapă, pentru a-și reintra în ritm în perspectiva finalei Champions League.
Meciul dintre Southampton și Liverpool va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player marți seara, de la ora 21:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo