PSG a fost eliminată din optimile Champions League de Real Madrid, care s-a impus în returul de pe teren propriu cu scorul de 3-1. Parizienii au deschis scorul pe Santiago Bernabeu prin starul său Kylian Mbappe (minutul 39), însă Real Madrid a întors rezultatul după pauză.
"Galacticii" au revenit datorită triplei lui Karim Benzema, care a restabilit egalitatea în minutul 61, iar apoi a mai înscris de două ori, în minutele 76 şi 78, calificându-şi echipa în sferturile de finală ale celei mai importante competiţii continentale intercluburi. În meciul tur, de la Paris, PSG s-a impus cu 1-0, graţie reuşitei lui Mbappe.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16

Mbappe, prima reacție după marea dezamăgire a parizienilor, de pe Santiago Bernabeu

"Un moment dificil. Liga Campionilor a fost un obiectiv mare pentru noi, dar am eșuat. Sezonul nu s-a încheiat și orice s-ar întâmpla vom rămâne uniți și hotărâți până la ultimul meci al sezonului. Mulțumim fanilor care ne susțin și care au fost alături de noi în deplasare. AICI ESTE PARIS", a transmis Kylian Mbappe pe rețelele de socializare.
Deși oficialii parizienilor au încercat pe toate căile să-l facă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes, se pare că francezul are viitorul stabilit la Real Madrid. După ce oficialii lui PSG au refuzat câteva oferte uriașe pentru Mbappe vara trecută, se pare că în fereastra de transferuri viitoare nu se vor mai putea opune acestei mutări atât de anticipate la nivel mondial.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25