Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laporta este încrezător înaintea partidei cu Bayern: "Va fi un miracol, sunt convins că vom câștiga"

Alex Masgras

Publicat 27/11/2021 la 11:12 GMT+2

Președintele celor de la Barcelona, Joan Laporta, este încrezător înaintea ultimei partide din faza grupelor UEFA Champions League, care va avea loc la Munchen, contra lui Bayern. Catalanii au nevoie de o victorie pentru a fi siguri că se vor califica în optimile de finală.

Joan Laporta

Credit imagine: Getty Images

Oficialii Barcelonei sunt deja cu gândul la ultima partidă din Champions, cea de la începutul lunii decembrie de pe terenul lui Bayern Munchen. Catalanii au avut o șansă uriașă de a obține calificarea în optimile de finală marți seară, atunci când a remizat pe teren propriu cu Benfica, scor 0-0.
După acest rezultat, Barcelona se află în continuare la mâna sa, dar va avea o misiune extrem de dificilă pe 8 decembrie. În cazul în care nu se va impune la Munchen, echipa lui Xavi va avea nevoie de o mână de ajutor de la echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, care nu trebuie să piardă pe terenul celor de la Benfica.

Laporta este convins că Barcelona poate câștiga pe terenul lui Bayern

Joan Laporta, președintele celor de la Barcelona, este convins că echipa sa poate câștiga pe terenul lui Bayern Munchen, obținând astfel calificarea în optimile de finală din UEFA Champions League.
"O victorie cu Bayern este ceva ce putem obține. Va fi un miracol, sunt convins că vom câștiga.
Xavi este antrenorul Barcelonei
Xavi este foarte motivat și foarte puternic. Sper că totul va merge bine pentru noi. Cred că din momentul în care Xavi a venit, respectul adversarilor pentru noi a crescut. Ei știu că putem avea succes din nou", a declarat Joan Laporta pentru AS.
Barcelona a jucat ultima oară în Europa League în 2004, pe vremea când a doua competiție la nivel european se numea Cupa UEFA. Echipa lui Xavi se află în acest moment pe locul al doilea în Grupa E, cu 7 puncte, în timp ce Benfica se află pe locul al treilea, cu 5 puncte.
În La Liga, Barcelona este pe locul 7, cu 20 de puncte, după 13 partide, urmând ca în această seară să meargă pe terenul lui Villarreal.
Clasament Grupa E
  • Bayern 15p
  • Barcelona 7p
  • Benfica 5p
  • Dinamo Kiev 1p
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă!
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo