Oficialii Barcelonei sunt deja cu gândul la ultima partidă din Champions, cea de la începutul lunii decembrie de pe terenul lui Bayern Munchen. Catalanii au avut o șansă uriașă de a obține calificarea în optimile de finală marți seară, atunci când a remizat pe teren propriu cu Benfica, scor 0-0.
După acest rezultat, Barcelona se află în continuare la mâna sa, dar va avea o misiune extrem de dificilă pe 8 decembrie. În cazul în care nu se va impune la Munchen, echipa lui Xavi va avea nevoie de o mână de ajutor de la echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, care nu trebuie să piardă pe terenul celor de la Benfica.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo sau Messi? Cine a contribuit la cele mai multe goluri în istoria Champions League?
14/12/2021 LA 15:21

Laporta este convins că Barcelona poate câștiga pe terenul lui Bayern

Joan Laporta, președintele celor de la Barcelona, este convins că echipa sa poate câștiga pe terenul lui Bayern Munchen, obținând astfel calificarea în optimile de finală din UEFA Champions League.
"O victorie cu Bayern este ceva ce putem obține. Va fi un miracol, sunt convins că vom câștiga.
https://i.eurosport.com/2021/11/21/3257881.jpg
Xavi este foarte motivat și foarte puternic. Sper că totul va merge bine pentru noi. Cred că din momentul în care Xavi a venit, respectul adversarilor pentru noi a crescut. Ei știu că putem avea succes din nou", a declarat Joan Laporta pentru AS.
Barcelona a jucat ultima oară în Europa League în 2004, pe vremea când a doua competiție la nivel european se numea Cupa UEFA. Echipa lui Xavi se află în acest moment pe locul al doilea în Grupa E, cu 7 puncte, în timp ce Benfica se află pe locul al treilea, cu 5 puncte.
În La Liga, Barcelona este pe locul 7, cu 20 de puncte, după 13 partide, urmând ca în această seară să meargă pe terenul lui Villarreal.
Clasament Grupa E
  • Bayern 15p
  • Barcelona 7p
  • Benfica 5p
  • Dinamo Kiev 1p
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă!
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Liga Campionilor UEFA
John Terry a indicat cine este principala amenințare în Champions League pentru Top 3 din Anglia
14/12/2021 LA 13:30
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid "a luat foc" după a doua tragere la sorți a optimilor Champions League: "E regretabil!"
13/12/2021 LA 17:21