Conform Marca, președintele lui PSG, Nasser Al Khelafi, împreună cu directorul sportiv Leonardo, au coborât în zona vestiarelor la pauza partidei.
Au fost momente tensionate în prima repriză, iar prezența celor doi în acea zonă nu a fost întâmplătoare. Deși Al Khelafi s-a abținut de la comentarii privind evoluția arbitrului Daniele Orsato, Leonardo ar fi mers la arbitrul confruntării și i-ar fi reproșat cartonașul galben pe care i l-a acordat lui Marco Veratti în minutul 40, comentariu ce i-a deranjat pe oficialii lui Real Madrid.
Informația a fost făcută publică în contextul în care cele două echipe nu se află în cele mai bune relații, după cum menționează sursa citată. Kylian Mbappe va ajunge cel mai probabil la Real din vară, iar transferul jucătorului a declanșat conflictul dintre cele două părți.
Liga Campionilor UEFA
Andy Robertson critică UEFA după finala Champions League: "Organizarea a fost un dezastru"
ACUM 33 MINUTE

Leonardo, vehement la adresa lui Orsato

În câteva zile se va ști dacă Orsato a decis să includă acest eveniment în procesele verbale privind raportul partidei, care nu sunt publice și pe care UEFA le rezervă diferitelor comisii.
Dacă acest incident se va confirma, va fi tratat precum un act de indisciplină, iar directorul sportiv al lui PSG ar putea fi sancționat.
Înainte de partidă, s-a speculat că Al Khelaifi și Florentino Perez ar urma să ia cina, lucru care nu s-a întâmplat, însă. A fost doar o informație neverificată dată de presa din Vest, relația dintre părți fiind în continuare glacială. Pe lângă faptul că Real a procedat lipsit de fair-play, convingându-l pe Mbappe să refuze prelungirea contractului cu PSG, cele două cluburi au fost pe poziții diferite și în cazul Superligii Europei.
"Aproape că nu avem vreo relație cu Real Madrid. Nu am de gând să mă întorc la ce s-a întâmplat între noi, avem păreri, mentalități și obiective diferite. Cred în fotbalul accesibil tuturor, de la cel mai mic club până la cel mai mare", a mai spus președintele francezilor.
CITEȘTE ȘI:
Întrebat dacă după acest meci sunt șanse mai mari ca Mbappe să continue pe Parc des Princes, Al Khelaifi s-a ferit să dea un verdict, semn că lucrurile par a fi deja rezolvate în sensul unei mutări pe Bernabeu.
Mbappe a fost implicat în cel puțin un gol în fiecare din ultimele 7 partide de Champions League (5 goluri și 4 assisturi). Niciun fotbalist francez în istorie nu a avut o astfel de serie în UCL, de când Opta înregistrează astfel de date (sezonul 2003-2004).
Liga Campionilor UEFA
Ferdinand, deranjat de declarația lui Owen despre Liverpool: "Lipsă de respect față de Real Madrid"
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM 3 ORE