Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVE BLOG Champions League | City a învins-o pe PSG, Milan a trimis-o pe Atletico pe ultimul loc! Toate rezultatele

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 25/11/2021 la 00:34 GMT+2

Manchester City caută să își ia revanșa în fața lui PSG, Atletico Madrid primește vizita lui AC Milan pe Wanda Metropolitano, iar Sheriff Tiraspol joacă pe teren propriu cel mai important meci din istoria clubului, cu Real Madrid.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

În urma partidelor din această seară, Manchester City și-a asigurat calificarea de pe primul loc al grupei A, având acum 12 puncte, după victoria cu 2-1 în fața celor de la PSG. Francezii sunt și ei calificați mai departe în Champions League, dar de pe locul 2, cu 8 puncte.
În grupa B, unde Liverpool este lider cu 15 puncte, Atletico Madrid, FC Porto și AC Milan se vor lupta în ultima etapă pentru un loc în primăvara europeană. În acest moment, portughezii sunt pe locul 2, cu 5 puncte, în timp ce echipa lui Tătărușanu și campioana Spaniei sunt la egalitate, cu 4 puncte, pe locul 3, respectiv 4.
Sporting a urcat, după victoria în fața Borussiei Dortmund, pe locul 2 al grupei C, având 9 puncte, cu 3 mai mult decât nemții, care se află acum pe locul 3, în timp ce în grupa D Real Madrid și Inter și-au asigurat prezența în optimile Champions League.
Cele două echipe sunt pe primele două poziții ale clasamentului, cu 12, respectiv 10 puncte, locul 3 aparținându-le celor de la Sheriff Tiraspol, cu 6 puncte.
UPDATE / S-au încheiat toate meciurile din această seară. Rezultatele finale:
  • Beșiktaș 1-2 Ajax
  • Inter 2-0 Șahtior
  • Atletico Madrid 0-1 AC Milan
  • Club Brugge 0-5 RB Leipzig
  • Liverpool 2-0 FC Porto
  • Manchester City 2-1 PSG
  • Sheriff Tiraspol 0-3 Real Madrid
  • Sporting 3-1 Dortmund
UPDATE / Sporting 3-1 Dortmund! Malen a înscris după o pasă cu capul a lui Reus.
UPDATE / Club Brugge 0-5 RB Leipzig! Nkunku a stabilit scorul final în Belgia.
UPDATE / Atletico Madrid 0-1 AC Milan! Messias a deschis scorul pe Wanda Metropolitano în minutul 87, după o centrare foarte bună a lui Kessie.
UPDATE / Sporting 3-0 Dortmund! Porro a mărit diferența, în minutul 81, la doar câteva secunde după un penalty ratat de Goncalves. Borussia este în inferioritate numerică din minutul 74, după eliminarea lui Can.
UPDATE / Manchester City 2-1 PSG! Gabriel Jesus l-a învins pe Navas, cu un șut în partea dreaptă a porții, City preluând conducerea pentru prima dată în acest meci.
UPDATE / Liverpool 2-0 FC Porto! Salah a dublat avantajul echipei lui Jurgen Klopp, în minutul 70, după o pasă a lui Jordan Henderson la marginea zonei de pedeapsă.
UPDATE / Manchester City 1-1 PSG! Sterling a restabilit egalitatea după un șut pe jos.
UPDATE / Sheriff Tiraspol 0-3 Real Madrid! Benzema și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după o pasă perfectă a lui Mendy.
UPDATE / Liverpool 1-0 FC Porto! Alcantara și-a dus echipa în avantaj, în minutul 52, înscriind din voleu, de la distanță. Englezii au avut un gol anulat în prima repriză, pe motiv de offside.
UPDATE / Manchester City 0-1 PSG! Mbappe a deschis scorul în minutul 50, cu un șut pe jos, pe centrul porții.
UPDATE / S-a încheiat prima repriză pe toate cele 6 stadioane pe care se joacă în această seară. Rezultatele pauzei:
UPDATE / Sheriff Tiraspol 0-2 Real Madrid! Kroos a mărit avantajul ibericilor, în al doilea minut de prelungiri al primei reprize.
UPDATE / Club Brugge 0-4 RB Leipzig! Forsberg a înscris al doilea său gol din această seară, în prelungiri, stabilind scorul pauzei.
UPDATE / Sporting 2-0 Dortmund! Goncalves a reușit dubla, înscriind de la marginea careului, după un șut superb.
UPDATE / Sheriff Tiraspol 0-1 Real Madrid! Alaba a deschis scorul în minutul 31, după o lovitură liberă de la marginea careului.
UPDATE / Sporting 1-0 Dortmund! Portughezii au preluat conducerea în fața Borussiei, în minutul 30, după un gol al lui Goncalves.
UPDATE / Club Brugge 0-3 RB Leipzig! Silva l-a învins pe portarul gazdelor, în minutul 27.
UPDATE / Club Brugge 0-2 RB Leipzig! Forsberg a mărit avantajul nemților, în minutul 17, după o lovitură de la 11 metri.
UPDATE / Club Brugge 0-1 RB Leipzig! Nkunku a deschis scorul în minutul 12.
UPDATE / Ajax și Inter s-au impus în primele meciuri ale serii. Alte dueluri interesante încep de la ora 22:00, printre acestea numărându-se Manchester City - PSG și Atletico Madrid - AC Milan. Iată cum arată echipele de start:
UPDATE / Beșiktaș 1-2 Ajax! Haller a reușit dubla, olandezii preluând conducerea în minutul 69.
UPDATE / Inter 2-0 Șahtior! În minutul 67, Dzeko a dublat avantajul italienilor, înscriind cu capul în poarta goală, după o centrare perfectă a lui Perisic.
UPDATE / Inter 1-0 Șahtior! Dzeko și-a dus echipa în avantaj, în minutul 62, după un șut superb. Cu doar 5 minute înainte, Lautaro Martinez înscrisese în poarta ucrainenilor, însă reușita acestuia a fost anulată din cauza unui offside.
UPDATE / Beșiktaș 1-1 Ajax! Oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 54, prin Haller.
UPDATE / Beșiktaș 1-0 Ajax! Turcii au deschis scorul în minutul 22, după un penalty transformat de Ghezzal.
UPDATE / Încep primele meciuri ale serii: Beșiktaș - Ajax și Inter - Șahtior. Iată cum arată echipele de start:

Articol inițial scris de Alex Masgras
În această seară vor avea loc ultimele meciuri din etapa cu numărul 5 a grupelor UEFA Champions League. Capul de afiș este partida de pe Etihad, dintre Manchester City și PSG. În meciul tur, de pe Parc des Princes, echipa lui Mauricio Pochettino s-a impus cu 2-0, dar se află în continuare la un punct în spatele campioanei Angliei în Grupa A.
picture

La joie de Lionel Messi et de Neymar après le but du 2-0 de Paris face à Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Pentru a obține calificarea în optimile de finală, City are nevoie de un singur punct în confruntarea cu PSG, în timp ce parizienii au nevoie de 3 puncte pentru a fi siguri de calificare cu un meci înainte de finalul fazei grupelor.

Atletico Madrid, AC Milan și Porto au șanse de calificare

Dacă Liverpool, echipa care conduce grupa B, situația este clară, aceasta obținând calificarea încă din partida de pe teren propriu cu Atletico Madrid, pentru celelalte trei, lupta pentru al doilea loc este mai interesantă ca oricând.
picture

La joie des joueurs de l'Atlético après le penalty marqué par Luis Suarez face à l'AC Milan (1-2) en Ligue des champions

Credit imagine: Getty Images

În acest moment, FC Porto se află pe poziția a doua, cu 5 puncte, lusitanii urmând să joace pe terenul lui Liverpool în această seară. În cealaltă partidă a grupei, ocupanta locului trei, Atletico Madrid (4 puncte), o primește pe AC Milan (1 punct), codașa grupei. O victorie a milanezilor pe Wanda Metropolitano, corelată cu o înfrângere a lui Porto pe Anfield, ar face ca ultima etapă din faza grupelor să fie extrem de interesantă.

Real Madrid își poate asigura calificarea cu o victorie la Tiraspol

Real Madrid merge la Tiraspol, după ce Sheriff s-a impus în luna septembrie pe Santiago Bernabeu. Băieții lui Carlo Ancelotti caută să își ia revanșa după eșecul istoric, iar o victorie le-ar aduce calificarea în optimile de finală ale competiției. În acest moment, Real Madrid este liderul grupei D, cu 9 puncte, urmată de Inter (7 puncte) și Sheriff (6 puncte).
Sheriff Tiraspol
În celălalt meci al grupei, Inter primește vizita lui Șahtior Donetsk, echipă pe care nu a putut să o învingă în meciul tur, care s-a terminat 0-0. O victorie a lui Inter, plus un rezultat pozitiv al Realului în Republica Moldova, ar aduce calificarea pentru echipa lui Inzaghi.
Partidele din această seară din UEFA Champions League
  • Besiktas-Ajax
  • Inter-Șahtior
  • Atletico Madrid-AC Milan
  • Club Brugge-Leipzig
  • Liverpool-Porto
  • Manchester City-PSG
  • Sheriff Tiraspol-Real Madrid
  • Sporting-Dortmund
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo