Liverpool ia măsuri drastice împotriva celor care vor să facă profit în urma finalei Champions League de sâmbătă cu Real Madrid. Clubul de pe Anfield a identificat 13 fani care au încercat să își vândă biletele, iar acestea au fost anulate imediat.
Oficialii "cormoranilor" au avertizat deja fanii care au de gând să facă acest lucru că pot fi interziși pe viață la meciurile echipei lor favorite, potrivit Daily Mail.
Cele două finaliste de la Paris au primit câte 19,618 bilete, în condițiile în care Stade de France, stadionul pe care se va desfășura ultimul act, are o capacitate de 81,000 de locuri. Pentru că cererea este foarte mare, biletele ajung să fie revândute prețurile fiind între 1700 și 5000 de lire sterline.
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liverpool a anunțat că a identificat deja peste 50 de conturi cu activitate ridicată pe site-urile de specialitate și a cerut deja ca acestea să fie închise.
Toată această situație vine după ce Jurgen Klopp s-a declarat nemulțumit din cauza numărului de bilete oferite pentru cele două echipe, restul fiind rezervate de UEFA pentru sponsori.
Citește și:

Liverpool-Real Madrid, finala Champions League

La finalul acestei săptămâni, Liverpool și Real Madrid se vor întâlni în finala UEFA Champions League. Pentru a treia oară în istoria competiției, cele două se vor afla față în față în ultimul act al celei mai importante competiții europene.
Prima oară, cele două s-au întâlnit în 1981, tot la Paris, pe Parc des Princes, atunci când Liverpool s-a impus cu 1-0. În 2018, Real Madrid și-a luat revanșa la Kiev, atunci când a câștigat finala cu 3-1.
Dacă Real Madrid a cucerit al 35-lea titlu în La Liga la finalul acestui sezon, Liverpool a ratat șansa de câștiga un nou titlu în Premier League, terminând la un singur punct în spatele campioanei Manchester City. Cu toate acestea, echipa lui Jurgen Klopp a cucerit în acest sezon Cupa Ligii Angliei și FA Cup.
Pe plan european, Real Madrid a cucerit de 13 ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor, fiind echipa cu cele mai multe trofee câștigate. De partea cealaltă, Liverpool a cucerit trofeul de 6 ori.
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28
Liga Campionilor UEFA
Toni Kroos a dezvăluit de ce s-a enervat după finala UCL: "Nu dau doi bani pe asta într-o finală"
01/06/2022 LA 10:20