Kylian Mbappe, omul care a marcat golul victoriei în meciul tur de pe Parc des Princes, era ieri incert pentru meciul de miercuri, în partida retur din Spania, după ce s-a accidentat la antrenament. Potrivit L'Equipe, primele teste efectuate ieri au exclus că starul francez ar avea o fractură. Îngrijorările nu sunt mari în vederea stării lui Mbappe, însă ieri, publicațiile din Franța scriau că șansele ca el să evolueze miercuri sunt foarte mici.
Se pare totuși că starea lui Mbappe este foarte bună, după cum a transmis Mauricio Pochettino: "Kylian este bine. La momentul loviturii a fost dureros o vreme, dar după câteva ore s-a simțit mult mai bine și a putut să meargă ușor. Sper că acum se poate antrena și juca mâine", a spus Pochettino, care nu-și poate imagina un scenariu de meci fără cel mai în formă fotbalist al său.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 7 ORE

Mbappe se simte bine, asigură antrenorul Mauricio Pochettino

În acest moment, argentinianul se bazează foarte mult și pe Leo Messi, de șapte ori câștigător al Balonului de Aur: "Messi este cel mai bun jucător al nostru. Apoi sunt fotbaliștii care-l completează perfect și forma lui Kylian este excepțională. Este printre cei mari", a remarcat antrenorul unui PSG care a fost asaltat marți cu întrebări despre internaționalul francez înaintea super-duelului de pe Santiago Bernabeu.
Pochettino a precizat că-l simte pe Mbappe calm în toată nebunia speculațiilor transferului la Real Madrid: "Mediul trebuie să experimenteze toate aceste zvonuri cu calm. Se vorbește despre o criză exagerată. Pe plan intern suntem foarte calmi. Este un băiat matur, este clar că vrea să apere culorile și tricoul PSG și nu am nicio îndoială că performanța lui nu va fi condiționată de zgomotul din exterior", a adăugat Pochettino.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Ligue 1
Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău
14/05/2022 LA 10:42