Carlo Ancelotti a susținut astăzi conferința de presă premergătoare ultimei etape din La Liga, în care Real Madrid va primi vizita celor de la Betis. Inevitabil, antrenorul italian nu a scăpat de întrebările jurnaliștilor în legătură cu transferul lui Kylian Mbappe, care are șanse foarte mari să ajungă pe Santiago Bernabeu în această vară.
În timpul conferinței de presă, Ancelotti a fost pus să aleagă între un nou trofeu Champions League și Kylian Mbappe în următorii 12 ani la Real Madrid. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a răspuns:
"Toți madrilenii sunt entuziasmați înaintea finalei Champions League și cu toții ne gândim la trofeul cu numărul 14, nimic mai mult", a declarat Ancelotti, potrivit Marca.
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
https://i.eurosport.com/2022/03/09/3334590.jpg
Citește și:

Ancelotti nu este întrebat despre Mbappe

Întrebat și ce le răspunde fanilor atunci când este întrebat de transferul lui Mbappe, Ancelotti a recunoscut că nu merge prea mult pe stradă, iar singurele întrebări în legătură cu Real Madrid pe care le primește sunt legate de finala de la Paris:
"Nimeni nu mă întreabă despre asta deoarece nu prea merg pe stradă. Mă duc la Valdebebas, la mașină și acasă. Când mă mai duc la un restaurant bun din Madrid mă întreabă despre finală", a mai spus Ancelotti, care înțelege și discuțiile din vestiarul Realului legate de atacantul francez: "Înțeleg toate aceste lucruri, suntem obișnuiți cu ele", a mai spus Ancelotti.
https://i.eurosport.com/2022/04/27/3362668.jpg
Citește și:

Liverpool-Real Madrid, finala acestui sezon de UEFA Champions League

Pe 28 mai, la Paris, pe Stade de France, Liverpool și Real Madrid se vor întâlni în ultimul act din UEFA Champions League. Este pentru a treia oară când cele două se întâlnesc în marea finală. Prima oară, pe vremea când competiția se numea Cupa Campionilor Europeni, Liverpool o învingea pe Real Madrid în finala din 1981, scor 1-0, chiar la Paris, dar pe Parc des Princes.
În 2018, cele două s-au întâlnit din nou în finală, la Kiev. Atunci, ultimul act a fost câștigat de Real Madrid cu scorul de 3-1, într-o partidă în care Karius, portarul lui Liverpool, a făcut două gafe uriașe.
Dacă Real Madrid este deja campioană de câteva etape, Liverpool nu a avut deloc un program relaxat înaintea finalei de la Paris. Echipa lui Jurgen Klopp a cucerit și FA Cup între timp, iar acum se pregătește pentru ultima etapă din Premier League, având încă șanse la titlu.
În cazul unei victorii cu Wolverhampton, Liverpool are nevoie de o mână de ajutor din partea lui Aston Villa, care va juca pe terenul celor de la Manchester City.
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28
Liga Campionilor UEFA
Toni Kroos a dezvăluit de ce s-a enervat după finala UCL: "Nu dau doi bani pe asta într-o finală"
01/06/2022 LA 10:20