Kylian Mbappe este un caz închis la Real Madrid. Antrenorul Carlo Ancelotti a susținut astăzi o conferință de presă în care a prefațat finala UEFA Champions League de sâmbătă, atunci când echipa sa o va întâlni pe Liverpool, la Paris.
Întrebările legate de Kylian Mbappe nu au putut să lipsească, dar Carlo Ancelotti a refuzat de fiecare dată să vorbească despre atacantul francez care a preferat să continue la Paris Saint-Germain.
Întrebat dacă jucătorii sunt mai motivați tocmai pentru faptul că s-a vorbit mai mult despre Mbappe decât despre finala de la Paris, Ancelotti a spus:
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
"Este foarte clar pentru noi. Trebuie să ne gândim la ce avem de făcut. Niciodată nu vorbim despre jucătorii altor cluburi. Le respectăm deciziile și respectăm cluburile. Este foarte simplu, trebuie să ne gândim cum pregătim finala".
Citește și:

Subiectul Mbappe este închis pentru Carlo Ancelotti

Jurnaliștii prezenți la conferința de presă nu s-au oprit și au făcut tot posibilul să scoată o reacție din partea antrenorului italian în ceea ce privește refuzul lui Mbappe. Ancelotti a fost întrebat dacă este dezamăgit de ce s-a întâmplat în ultimele zile și dacă acesta crede că atacantul francez a râs de Real Madrid în tot acest timp:
"Vă respect munca, dat nu voi vorbi niciodată despre jucători care nu se află la Real Madrid", a mai spus Ancelotti.
Real Madrid o va întâlni la finalul acestei săptămâni pe Liverpool în finala UEFA Champions League. Ultimul act va avea loc sâmbătă, pe Stade de France, la Paris. Cele două echipe se vor întâlni pentru a treia oară în ultimul act al competiției, victoriile fiind împărțite: Liverpool s-a impus în 1981, tot la Paris, în timp ce Real și-a luat revanșa în 2018, în finala de la Kiev.
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28
Liga Campionilor UEFA
Toni Kroos a dezvăluit de ce s-a enervat după finala UCL: "Nu dau doi bani pe asta într-o finală"
01/06/2022 LA 10:20