Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Club Brugge! Mesaj ironic pentru starurile lui PSG

Irina Aldea

Publicat 16/09/2021 la 16:12 GMT+3

PSG a avut un debut sub așteptări în UEFA Champions League. Trupa lui Mauricio Pochettino a remizat în deplasarea de la Brugge, scor 1-1. Starurile parizienilor au fost luate peste picior de portarul gazdelor, Simon Mignolet.

Messi, Neymar, Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Deși în primul 11 trimis pe teren de Mauricio Pochettino s-au regăsit Mbappe, Neymar și Messi, PSG nu a reușit să se impună în fața celor de la Club Brugge în prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 fără ca parizienii să impresioneze cu nimic.
Toată lumea aștepta să vadă spectacolul pe care-l poate oferi tripleta de aur Messi – Mbappe – Neymar, însă cei 3 nu au reușit să provoace haos în defensiva adversă. Mbappe a fost singurul care s-a evidențiat cu pasa de la golul lui Herrera din minutul 15. Francezul a părăsit mai târziu terenul, fiind accidentat.

Messi, Neymar și Mbappe, ironizați de portarul lui Club Brugge

Deși posesia a fost adjudecată de PSG, Club Brugge a avut mai multe ocazii de gol (16-9), având mai multe șuturi chiar și pe spațiul porții (6-4). Simon Mignolet, portarul lui Club Brugge, adus de la Liverpool în 2019 în schimbul a 7 milioane de euro, a avut un mesaj ironic pentru vedetele din trupa lui Mauricio Pochettino.
"Nu prea am avut treabă multă azi, am jucat foarte bine din punct de vedere colectiv. Nu am lăsat adversarii să aibă multe ocazii, deși am avut în față un atac incredibil. Nu îi poți marca om la om, au foarte multe calități prin care te pot elimina. Am încercat să ne apărăm ca un grup și nu am lăsat spații. Eu am avut două sau trei intervenții, nu a fost prea greu", a spus Mignolet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo