Deși în primul 11 trimis pe teren de Mauricio Pochettino s-au regăsit Mbappe, Neymar și Messi, PSG nu a reușit să se impună în fața celor de la Club Brugge în prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 fără ca parizienii să impresioneze cu nimic.
Toată lumea aștepta să vadă spectacolul pe care-l poate oferi tripleta de aur Messi – Mbappe – Neymar, însă cei 3 nu au reușit să provoace haos în defensiva adversă. Mbappe a fost singurul care s-a evidențiat cu pasa de la golul lui Herrera din minutul 15. Francezul a părăsit mai târziu terenul, fiind accidentat.
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM O ORĂ

Messi, Neymar și Mbappe, ironizați de portarul lui Club Brugge

Deși posesia a fost adjudecată de PSG, Club Brugge a avut mai multe ocazii de gol (16-9), având mai multe șuturi chiar și pe spațiul porții (6-4). Simon Mignolet, portarul lui Club Brugge, adus de la Liverpool în 2019 în schimbul a 7 milioane de euro, a avut un mesaj ironic pentru vedetele din trupa lui Mauricio Pochettino.
"Nu prea am avut treabă multă azi, am jucat foarte bine din punct de vedere colectiv. Nu am lăsat adversarii să aibă multe ocazii, deși am avut în față un atac incredibil. Nu îi poți marca om la om, au foarte multe calități prin care te pot elimina. Am încercat să ne apărăm ca un grup și nu am lăsat spații. Eu am avut două sau trei intervenții, nu a fost prea greu", a spus Mignolet.
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM 2 ORE
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM 3 ORE