Articol scris de Andrei Nicolae
Hakimi a fost crescut în academia madrilenilor și a fost folosit pentru prima dată la echipa mare în 2017. Africanul a adunat însă în sezonul respectiv doar 17 meciuri, în care a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă. Prestațiile fundașului dreapta nu au satisfăcut cerințele de pe Bernabeu, iar Hakimi a fost împrumutat sezonul următor la Dortmund, unde a avut o evoluție imensă.
După doi ani în Germania, Real Madrid nu a vrut să îl păstreze pe Hakimi, iar Inter a fost echipa care l-a transferat definitiv pe marocan. Înaintea meciului din Champions League dintre cei doi granzi, Hakimi a vorbit despre diferența despre jucătorul care era la Real Madrid, în comparație cu jucătorul din prezent:
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
ACUM 16 ORE
"Sunt mult mai matur, am mai multă experiență. În Madrid, am venit de la Castilla, jucam cu oameni tineri și nu aveam multa experiență la nivel profesional. Acum, după ce am jucat la câteva cluburi și echipe mari, am dobândit experiență, maturitate și responsabilitate."

Ce spune Hakimi despre perioada petrecută la Real Madrid

Hakimi a fost întrebat în același interviu dacă despărțirea sa de Real Madrid a fost o consecință a lipsei maturității sale, sau a încrederii scăzute din partea clubului. "Puțin din amândouă. E normal ca atunci când vii la Real Madrid de la Castilla să nu conteze clubul pe tine așa mult, pentru că ești tânăr. Dar după, am plecat la Dortmund, am avut două sezoane excelente, m-am întors, iar ei au trebuit să decidă. Iar Madrid, cred, încă nu voiau să conteze pe mine, deși puteam să continui la un nivel înalt."
"Iar după, când am plecat la Inter, după ce m-am transferat, exista o opțiune de cumpărare din partea clubului și nu au exercitat-o, deci cred că cei din Madrid nu au vrut să conteze pe mine așa mult ca alte cluburi. Sunt fericit că alte echipe nu s-au înșelat când au pariat pe mine."
Fundașul de bandă al parizienilor a vorbit despre ce va trebui Paris Saint-Germain să facă, pentru a trece de Real Madrid: "Să minimizăm erorile și să ne folosim punctele forte, care sunt foarte multe, cu jucătorii pe care îi avem. O să profităm de ocazii pentru a trece mai departe."
Hakimi are șansa de a le arăta celor de la Real Madrid calitățile sale în duelul de mâine, ce va avea loc pe Parc des Princes, la ora 22:00.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM O ZI
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM O ZI