Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nagelsmann, avertisment pentru Barcelona! Ce le-a transmis antrenorul lui Bayern celor de la Benfica

Nicu Savin

Publicat 07/12/2021 la 20:44 GMT+2

Julian Nagelsmann a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului dintre Bayern Munchen și Barcelona. Antrenorul bavarezilor a admis că echipa a are mulți indisponibili, dar a ținut să precizeze că va folosi cea mai bună formulă pe care o are la dispoziție și chiar le-a transmis celor de la Benfica asigurări că fotbaliștii săi vor da totul pentru un rezultat bun.

Bayern Münchens Trainer Julian Nagelsmann ist trotz vollständigen Impfschutzes positiv auf das Coronavirus getestet worden

Credit imagine: Imago

Bayern Munchen - Barcelona este un meci cu miză numai pentru catalani, care au nevoie neapărată de victorie pentru a fi siguri de calificarea în optimile Champions League. Orice alt rezultat ar putea duce echipa lui Xavi doar în primăvara Europa League, asta dacă Benfica va câștiga pe teren propriu contra celor de la Dinamo Kiev, rezultat care pare destul de probabil.
În aceste condiții, portughezii se tem de o oarecare relaxare a celor de la Bayern, care ar facilita un succes al Barcelonei pe Allianz Arena. La conferința de presă premergătoare partidei, Julian Nagelsmann a ținut să precizeze că nu va fi deloc așa, deși a recunoscut că are mari probleme de lot înaintea acestui duel.
"Este un joc important, mai ales pentru acei jucători care de obicei nu au atâta continuitate. Trebuie să menținem jocul la nivel ridicat și asta urmărim, ca să nu mai vorbim de relevanța pe care o are mereu Liga Campionilor și de respectul care trebuie avut față de celelalte echipe din grupă. Vreau să trimit un salut cordial celor de la Benfica și să îi asigur că vom ieși să jucăm cu cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziție.", a spus Nagelsmann, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Nagelsmann a dat de înțeles că Lewandowski va fi pe teren

Robert Lewandowski a marcat de 9 ori în primele 5 partide din grupă și este la numai două lungimi distanță de recordul all-time, deținut de Cristiano Ronaldo (11 goluri în sezonul 2015-2016), în privința numărului de goluri marcate de un jucător în faza grupoelor din Champions League.
Atacantul polonez are o foame și mai mare de a marca pe bandă rulantă după ce a pierdut Balonul de Aur, astfel că Nagelsmann este încântat de acest lucru, spunând că echipa sa are numai de câștigat:
"Că Lewandowski vrea să bată în continuare recorduri înseamnă că va continua să marcheze o mulțime de goluri pentru noi. Faptul că vrea să arate lumii în continuare că este cel mai bun, mai ales după ce nu a câștigat Balonul de Aur, va avea numai consecințe pentru noi.", a adăugat Nagelsmann.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo