După un început nu foarte bun de sezon pentru brazilian, Neymar a mai primit o lovitură. Starul lui PSG a revenit de la echipa națională cu o accidentare și va rata duelul cu Leipzig din Champions League.
Clubul a anunțat astăzi că Neymar a simțit câteva dureri la aductori de când a revenit de la naționala Braziliei, acolo unde a contribuit din plin la victoria în fața naționalei din Uruguay, marcând un gol și oferind două pase decisive. Parizienii au anunțat că Neymar a început deja un tratament și este așteptat să revină zilele următoare la antrenamente alături de întreaga echipă, rămânând de văzut dacă va putea fi recuperat pentru derby-ul din weekend cu Marseille.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
29/09/2022 LA 09:47
Neymar nu are un început foarte bun de sezon pentru PSG, acesta reușind să înscrie un singur gol pentru PSG în cele 7 partide disputate în acest sezon în toate competițiile, cel din penalty contra lui Lyon.
De asemenea, PSG a anunțat că și Leandro Paredes a suferit o accidentare la coapsă în timp ce era naționala Argentinei, acesta fiind așteptat să revină abia după următoarea pauză internațională, adică undeva la jumătatea lunii noiembrie.

Sergio Ramos, așteptat în continuare să își facă debutul la PSG

De asemenea, clubul a venit și cu un update în legătură cu starea lui Sergio Ramos. Fostul căpitan al celor de la Real Madrid continuă să se antreneze separat și este de așteptat ca în următoarele zile să li se alăture celorlalți coechipieri la antrenamente.
Potrivit presei din Spania, președintele clubului, Naser Al-Khelaifi, și-a pierdut răbdarea cu fundașul spaniol, care nu și-a făcut debutul pentru echipa de pe Parc des Princes. El Nacional scrie că parizienii se gândesc să îl vândă în iarnă pe jucătorul venit liber de contract în această vară, deoarece are un salariu foarte mare, 10 milioane de euro pe sezon. Astfel, Sergio Ramos pare să fie o mutare neinspirată pentru cei de la PSG, care așteaptă în continuare ca spaniolul să își facă debutul.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28