Manchester United a avut în weekend parte de o adevărată sărbătoare.. În fața unui Old Trafford arhiplin, Cristiano Ronaldo și-a făcut revenirea după 12 ani în tricoul "diavolilor roșii", contribuind cu două goluri în victoria acestora cu scorul de 4-1 în fața lui Newcastle.
După această partidă, entuziasmul fanilor, dar și a jucătorilor lui United este ridicat, iar acum se așteaptă un debut cu dreptul în UEFA Champions League, acolo unde Manchester United își va face debutul în noul sezon în această seară, pe terenul celor de la Young Boys Berna.

Ronaldo, dublă de senzație la revenirea la Manchester United

Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 2 ORE

Ole Gunnar Solskjaer: "Am avut destule dezamăgiri"

Manchester United face parte dintr-o grupă cu Young Boys Berna, Atalanta, dar și Villarreal, echipa care a învins-o în luna mai în finala Europa League la loviturile de departajare. Favorită la locul 1 în grupă, Manchester United are lotul necesar să se bată la pe două fronturi fără să resimtă oboseala, atât pe plan intern, cât și intern, potrivit antrenorului Ole Gunnar Solskjaer:
"Nu mă mai pot uita la lot și să spun: ‘Ah, am jucat la mijlocul săptămânii, suntem obosiți’. Jucătorii sunt în formă și sunt sănătoși, ne-am descurcat foarte bine în pandemie, am gestionat situația meciurilor care veneau la câteva zile. Dar cu sosirile din această vară ne va fi mult mai ușor să ne descurcăm, cu siguranță. Le-am spus băieților că am încredere în ei", a spus Ole Gunnar Solskjaer.
Antrenorul norvegian al celor de la Manchester United spune că echipa sa a trecut peste dezamăgirile din ultimele sezoane, ultima fiind cea din finala Europa League, în urmă cu câteva luni: "Am avut destule dezamăgiri, asta e sigur. Am avut și câteva momente importante, dar această echipă a crescut și s-a maturizat în ultimele sezoane. Acesta a fost mereu planul, atunci când am venit (n.r. Decembrie 2018). Să construim o echipă cu calitate și experiență care să lupte pentru trofee.
Am avut câteva nopți istorice la club în Europa, acestea sunt cele mai mari nopți pentru club. Obiectivul la începutul acestei competiții este să mergem până la capăt, dar va fi dificil, mereu este. Am adăgat experiență, calitate și tinerețe și suntem pregătiți în acest an pentru ce urmează. Uneori poți merge foarte departe cu tinerii, uneori îți poate juca feste, din cauza tinereții și a curajului. Young Boys cu siguranță va da o replică pe măsură, atmosfera va fi electrică, așa că vom avea nevoie de jucătorii cu experiență să calmeze și să gestioneze meciul în favoarea noastră", a spus Ole Gunnar Solskjaer înaintea partidei pe care o va disputa Manchester United în această seară la Young Boys Berna.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 21 ORE
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21