Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, declarație surprinzătoare: "Meciul cu Brugge este mai important decât cel cu United"

Alex Masgras

Publicat 02/11/2021 la 17:18 GMT+2

Pep Guardiola a oferit o declarație surprinzătoare înaintea partidei dintre Manchester City și Club Brugge. Tehnicianul spaniol consideră că meciul contra belgienilor din UEFA Champions League este mai important decât derby-ul orașului Manchester, partidă care va avea loc sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola este concentrat în acest moment numai pe partida cu Club Brugge din UEFA Champions League. Campioana Angliei, Manchester City, o va întâlni mâine seară pe Club Brugge, în etapa a patra a grupelor din cea mai puternică competiție intercluburi la nivel european.
Chiar dacă în weekend, "cetățenii" se vor deplasa pe Old Trafford pentru derby-ul orașului Manchester, Pep Guardiola este de părere că partida de mâine seară este mai importantă decât cea contra rivalilor de la United. Motivul? O victorie a finalistei din 2021 din Champions League ar duce cetățenii mai aproape de calificarea în optimile de finală ale competiției.

Guardiola: "În Premier League mai sunt meciuri"

La conferința de presă premergătoare partidei cu Club Brugge pe care a susținut-o astăzi, Pep Guardiola a vorbit despre cele două partide pe care echipa sa le are de disputat, spunând că în acest moment partida contra belgienilor este mult mai importantă decât confruntarea de pe Old Trafford:
"Cred că acest meci este mult mai important decât cel cu United. Această partidă ne oferă o șansă incredibilă de a ne califica în optimile de finală ale UEFA Champions League. În Premier League sunt multe meciuri, în Champions League ai doar șase și nu mai avem multe la dispoziție", a declarat Pep Guardiola.
În meciul din urmă cu două săptămâni, Manchester City s-a impus în deplasarea de la Brugge cu scorul de 5-1. Cu toate acestea, campioana din Premier League nu se află în cel mai bun moment, echipa lui Guardiola venind după o înfrângere pe teren propriu contra celor de la Crystal Palace, scor 0-2.
În acest moment, Manchester City este pe locul al doilea în grupa A, cu 6 puncte, la două puncte de cei de la Brugge, în timp ce în Premier League ocupă poziția a treia după 10 etape, cu 20 de puncte.
Derby-ul orașului Manchester dintre Manchester United și Manchester City este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo