Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, înaintea partidei cu PSG: "Sper ca Messi să joace"

Alex Masgras

Publicat 27/09/2021 la 20:04 GMT+3

Pep Guardiola a vorbit înaintea partidei de mâine seară dintre PSG și Manchester City din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League, spunând că își dorește ca Lionel Messi, fostul jucător pe care l-a antrenat la Barcelona, să joace în partida de la Paris.

Josep Guardiola (Manchester City), Lionel Messi (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Capul de afiș al serii de mâine din UEFA Champions League este reprezentat de partida dintre Paris Saint-Germain și Manchester City. Cele două echipe se vor reîntâlni pe Parc des Princes la câteva luni după semifinala sezonului trecut, acolo unde echipa lui Pep Guardiola a obținut calificarea în ultimul act de la Porto.

Guardiola, cuvinte mari la adresa lui Messi

Pep Guardiola a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul argentinian, pe care l-a antrenat în perioada în care spaniolul a făcut din Barcelona una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului. Acesta a recunoscut că își dorește ca Messi să fie apt pentru partida de mâine seară, după ce noua achiziție a PSG-ului a ratat ultimele două partide de campionat din cauza unei accidentări. Potrivit presei franceze, Mauricio Pochettino îl va folosi pe Messi în partida de mâine seară.
"El este genul de jucător care vorbește pe teren. Ce a făcut în cariera sa este mai mult decât excepțional. Sper ca mâine să joace, ar fi un lucru bun pentru fotbal. A fost o surpriză pentru toată lumea să plece de la Barcelona. Acum ceva timp nu îți puteai imagina așa ceva, dar s-a întâmplat până la urmă. Niciodată nu știi ce se va întâmpla în viață. Sunt convins că este fericit la Paris", a spus Pep Guardiola.
Antrenorul spaniol nu vrea să ia ca punct de referință dubla din luna mai a acestui an din care echipa sa a ieșit victorioasă, spunând că acum va fi un alt meci și, spre deosebire de sezonul trecut, acum îl au pe Messi:
"Sezonul trecut au fost o echipă fantastică și a fost o dublă foarte echilibrată, iar acum îl au pe Messi. Sunt o echipă bună, dar este un alt meci, în faza grupelor, este diferit. Au talent și trebuie să jucăm ca o echipă, nu vom putea să punem presiune pe un singur jucător. Trebuie să fim compacți, vom suferi cu siguranță. Împotriva unei asemenea echipe, trebuie să suferi timp de 90 de minute", a mai declarat Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, înaintea partidei din Champions League contra celor de la Paris Saint-Germain.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo