Capul de afiș al serii de mâine din UEFA Champions League este reprezentat de partida dintre Paris Saint-Germain și Manchester City. Cele două echipe se vor reîntâlni pe Parc des Princes la câteva luni după semifinala sezonului trecut, acolo unde echipa lui Pep Guardiola a obținut calificarea în ultimul act de la Porto.

Guardiola, cuvinte mari la adresa lui Messi

Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
29/09/2022 LA 09:47
Pep Guardiola a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul argentinian, pe care l-a antrenat în perioada în care spaniolul a făcut din Barcelona una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului. Acesta a recunoscut că își dorește ca Messi să fie apt pentru partida de mâine seară, după ce noua achiziție a PSG-ului a ratat ultimele două partide de campionat din cauza unei accidentări. Potrivit presei franceze, Mauricio Pochettino îl va folosi pe Messi în partida de mâine seară.
"El este genul de jucător care vorbește pe teren. Ce a făcut în cariera sa este mai mult decât excepțional. Sper ca mâine să joace, ar fi un lucru bun pentru fotbal. A fost o surpriză pentru toată lumea să plece de la Barcelona. Acum ceva timp nu îți puteai imagina așa ceva, dar s-a întâmplat până la urmă. Niciodată nu știi ce se va întâmpla în viață. Sunt convins că este fericit la Paris", a spus Pep Guardiola.
Antrenorul spaniol nu vrea să ia ca punct de referință dubla din luna mai a acestui an din care echipa sa a ieșit victorioasă, spunând că acum va fi un alt meci și, spre deosebire de sezonul trecut, acum îl au pe Messi:
"Sezonul trecut au fost o echipă fantastică și a fost o dublă foarte echilibrată, iar acum îl au pe Messi. Sunt o echipă bună, dar este un alt meci, în faza grupelor, este diferit. Au talent și trebuie să jucăm ca o echipă, nu vom putea să punem presiune pe un singur jucător. Trebuie să fim compacți, vom suferi cu siguranță. Împotriva unei asemenea echipe, trebuie să suferi timp de 90 de minute", a mai declarat Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, înaintea partidei din Champions League contra celor de la Paris Saint-Germain.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28