Manchester City și Real Madrid au oferit un fotbal la superlativ în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, desfășurată săptă,âna trecută pe Etihad. Campioana Angliei s-a impus atunci cu 4-3. Între timp, Los Blancos au câștigat matematic titlul în La Liga și așteaptă cu încredere meciurl programat pe Bernameu, miercuri, de la ora 22:00.
"Îl felicit pentru câştigarea campionatului Spaniei. Îl admir, a fost în toată lumea, a antrenat echipe fantastice. Este un om excepţional, l-am cunoscut cu ani în urmă, este mereu calm şi îşi stăpâneşte perfect emoţiile", a spus Guardiola despre Ancelotti.
Liga Campionilor UEFA
"Mbappe sau un nou trofeu Champions League?". Ce a răspuns Carlo Ancelotti
ACUM O ORĂ
Întrebat dacă va face modificări în formula de start, tehnicianul lui City a răspuns: "Jucăm pentru Premier League, jucăm din trei în trei zile, nu pot să-i odihnesc pe jucători."
"Kyle Walker s-a antrenat, va pleca împreună cu noi la Madrid. Mâine voi lua o decizie", a mai precizat antrenorul campioanei Angliei.

Pep Guardiola, înaintea unei noi bătălii cu Carlo Ancelotti: "Ştiu că a făcut ceva ce în mod normal nu a făcut niciodată"

La întrebarea dacă City este la fel de puternică precum adversara sa din tur, el a spus: "Sunt două echipe foarte bune, s-a văzut asta acum o săptămână. (...) Aşa cum am spus acum o săptămână, suntem în semifinale şi vrem să ajungem în finală pentru al doilea an consecutiv."
Guardiola a recunoscut că nu a văzut în întregime meciul pe care FC Barcelona, una din fostele sale echipe, l-a câştigat cu 4-0 împotriva lui Real chiar pe Bernabeu, în luna martie. "Ştiu că Ancelotti a făcut ceva ce în mod normal nu a făcut niciodată din punct de vedere tactic. Nu există nimic în acel meci care să ne poată ajuta", a afirmat tehnicianul.
Meciul tur "a fost o partidă frumoasă, deschisă, cu şapte goluri", a spus Guardiola, care a completat: "Suntem mulţumiţi, poate am fi putut obţine un rezultat mai bun, însă ar fi putut fi mult mai rău".
Sursa: Agerpres
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti știe deja ce prim 11 va alinia la Paris! Care este singurul său semn de întrebare
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj ar putea da un adevărat tun financiar dacă ar ajunge în grupele Champions League
16/05/2022 LA 15:45